mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Με μετρό κατεβαίνουμε αύριο όλοι στην διαδήλωση

Το σημείο συνάντησης των εργαζομένων στα ΜΜΕ έχει δοθεί. 10.30 το πρωί στο Μουσείο. Όλα τα ΜΜΕ, όλοι οι εργαζόμενοι μετέχουν στην πανεργατική απεργία. Η διαδήλωση θα καλυφθεί από τα site
http://radiobubble.gr/
http://www.thepressproject.gr/
http://www.rednotebook.gr/
και τηλεοπτικά από το
http://www.stopcartel.info/

Η Διακλαδική πρωτοβουλία προχωρά στην έκδοση του 2ου φύλλου του "Αντίχτυπου" και τάσσεται υπέρ της λειτουργίας ιντερνετικών Μέσων που θα ενημερώνουν για τη διαδήλωση.

Το κάλεσμα της Διακλαδικής Πρωτοβουλίας

Η Διακλαδική Πρωτοβουλία Εργαζομένων – Ανέργων στα ΜΜΕ καλεί όλους τους εργαζομένους του Τύπου να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο της γενικής απεργίας στις 23 Φλεβάρη, στις 10:30 στο Μουσείο. Είναι σημαντικό να ενώσουμε τη φωνή μας με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και τα κοινωνικά κινήματα ενάντια στις πολιτικές του Μνημονίου, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της αναίρεσης των κοινωνικών δικαιωμάτων, της συνταγματικής εκτροπής, της καταστολής και του ρατσισμού. Το δικό μας χρέος είναι η αντίσταση και ο αγώνας. Ο δικός δρόμος είναι αυτός της συλλογικής δράσης και της αλληλεγγύης.
Η Διακλαδική Πρωτοβουλία αναγνωρίζοντας τις πανεργατικές απεργίες ως κορυφαίες στιγμές της συλλογικής έκφρασης της αγανάκτησης που δεν τους αρμόζει η διαστρεβλωτική αποτύπωση της πλειοψηφίας των ΜΜΕ, θεωρεί απαραίτητη την πλήρη και ανεξάρτητη απεργιακή ενημέρωση. Οι συνδικαλιστικοί φορείς του Τύπου, αξιοποιώντας την πλούσια παράδοση του ελληνικού εργατικού κινήματος σε απεργιακά δελτία και απεργιακές εκδόσεις, θα έπρεπε να εγγυηθούν μια τέτοια διαδικασία. Στο βαθμό που δεν είναι σε θέση να το πράξουν, η Διακλαδική Πρωτοβουλία θα στηρίξει οποιαδήποτε προσπάθεια επανοικειοποίησης των ιστορικών εργαλείων των κοινωνικών αγώνων. Στις κρίσιμες ιστορικές καμπές που διανύουμε είναι ανάγκη οι μαζικοί αγώνες να βρουν το χώρο που τους ταιριάζει ως θρυαλλίδες ιστορικών εξελίξεων και όχι σε δίλεπτα τηλεοπτικά δελτία και μονόστηλα εφημερίδων.
Γι’ αυτούς τους λόγους με ορόσημο την 23η του Φλεβάρη προχωράμε στη δεύτερη απεργιακή έκδοση του «Αντίχτυπου» και τη μέρα της γενικής απεργίας στηρίζουμε την προσπάθεια ανεξάρτητων ιντερνετικών Μέσων για απεργιακά δελτία



Στις 23 Φλεβάρη συνεχής και αποκλειστικά απεργιακή ενημέρωση θα μεταδίδεται από εξής Μέσα:

http://radiobubble.gr/

http://www.thepressproject.gr/

http://www.rednotebook.gr/

(Σε περίπτωση που μας διαφεύγει κάποιο Μέσο που θα πραγματοποιήσει ανάλογη προσπάθεια ή που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, ενημερώστε μας μέσω του email: diakladiki.mme@gmail.com )

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: