mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ανεβάζει ταχύτητες ο εκβιασμός Μπόμπολα

Αφού οι απειλές χθές το βράδυ δεν έπιασαν τόπο και δεν έκαμψαν την αποφασιστικότητα και την οργή των εργαζομένων στο "Έθνος", είπαν να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα μέσα. Έτσι ο Φώτης Μπόμπολας ανεβάζοντας ταχύτητες στο χθεσινό εκβιασμό του, "θα βγάλω εφημερίδα με 150 εργαζόμενους", φέρεται να είπε σήμερα στον Πάνο Σόμπολο πως δεν μπορεί άλλο την εφημερίδα και θα εισηγηθεί στον πατέρα του, Γιώργο Μπόμπολα να την κλείσει!
Έχει σημασία ότι η εν λόγω δήλωση γίνεται λίγες ώρες πριν τη γενική συνέλευση των εργαζομένων για να αποφασισθούν κινητοποιήσεις μετά την τελευταία απόλυση της δημοσιογράφου Σοφίας Βαστάκη. Η χρησιμοποίηση του ύστατου επιχειρήματος των εργοδοτών -θα την κλείσω την εφημερίδα αν δεν κάτσετε καλά και αρχίσετε κινητοποιήσεις- δείχνει ότι πολύ πόνεσε η άμεση αντίδραση των εργαζομένων που βεβαίως με τη σειρά τους, βαρέθηκαν να ακούνε ψεύτικες δηλώσεις ότι δεν θα γίνουν ...απολύσεις και να αποχαιρετάνε κάθε μέρα συναδέλφους του. Αν συνεχιζόταν αυτό όντως ο Φώτης Μόμπολας θα έμενε σύντομα με τους 150 που λέει πως θέλει για να βγάζει την εφημερίδα...Και ούτε διαπραγμάτευσεις με τους εργαζόμενους, ούτε λογαριασμό για τις αλλαγές στα Μέσα του.
Το απόγευμα στο μεταξύ αναμένεται συνάντηση του Γιώργου Μπόμπολα με τον Πάνο Σόμπολο.

Και είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό πως οι εργοδότες στον "Πήγασο" θέλουν να ελαφρύνουν το 'Εθνος από τουλάχιστον 150 δημοσιογράφους. Αυτό δεν το έκρυψε καθόλου, ειδικά ο Φώτης Μπόμπολας.
Στο μεταξύ η πλευρά Μπόμπολα βρίσκεται σε συζητήσεις και για τη συμμετοχή του "Πήγασου" στο Mega, το γνωστό σενάριο για αύξηση ποσοστού της πλευράς Ρέστη που σήμερα έχει το 5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: