mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Μπαμπάς Μόμπολα εναντίον γιού Μπόμπολα για χάρη του Mega δελτίου

Πηγή φωτο: Κουρδιστό Πορτοκάλι
Στον ...αέρα το δελτίο ειδήσεων του Mega!

Αναδημοσίευση από το media-industry

Σε γενική συνέλευση οδεύει το Mega για τις ειδήσεις! Η χθεσινή διαβούλευση μεταξύ των μετόχων και ανωτάτων στελεχών της διοίκησης δεν κατέληξε σε συμφωνία. Ο Φώτης Μπόμπολας διαφώνησε ανοιχτά με την παραμονή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στη θέση του επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, ζητώντας γενική συνέλευση της εταιρείας!
Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Mega που υπάρχει σκληρή διαφωνία μεταξύ των μετόχων. Η προηγούμενη μεγάλη σύγκρουση ήταν για το ζήτημα της Multichoice, ανάμεσα στους μακαρίτες Κίτσο Τεγόπουλο και Χρήστο Λαμπράκη. Όμως για πρώτη φορά υπάρχει διαφωνία στην οικογένεια Μπόμπολα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για την πορεία του Mega, το οποίο εξαρτάται άμεσα από το δανεισμό. 
Ο πρόεδρος του Πηγάσου, Γιώργος Μπόμπολας κατέστησε σαφές πως διαφωνεί με το γιο του Φώτη Μπόμπολα στηρίζοντας ανοικτά το Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Με το Γιώργο Μπόμπολα συντάσσονται και οι άλλοι δύο βασικοί μέτοχοι του Mega, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο Σταύρος Ψυχάρης.
Ο Φώτης Μπόμπολας από τη δική του πλευρά, θεωρεί πως το δελτίο ειδήσεων που βγήκε επίσημα στον αέρα από την περασμένη Δεύτερα δεν θα μπορέσει να σταθεί στον ανταγωνισμό, με τη σημερινή του σύνθεση και κεντρική παρουσιάστρια τη Μαρία Σαράφογλου. Προτείνει ένα διαφορετικό μοντέλο ειδήσεων με άλλη παρουσιάστρια, την Έλλη Στάη, και άλλο διευθυντή ειδήσεων, το Νίκο Στραβελάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: