mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Θέλετε να μάθετε πραγματικά για τον πόλεμο στο Κομπάνι; Διαβάστε στο DigitalTV info

Με ένα πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα κυκλοφορεί από σήμερα το περιοδικό Digital TV info στα περίπτερα. Οι συνεργάτες του περιοδικού και ο Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης έτρεξε τους δορυφόρους και παρακολούθησε τα Κουρδικά κανάλια. Το αποτέλεσμα είναι το θέμα του περιοδικού "για την πλήρη ενημέρωση από τον πόλεμο στο Κομπάνι".
Όπως γράφει ο αρθρογράφος "Ο κατατρεγμένος αυτός λαός, πέρα από το πάγιο αίτημα του να αποκτήσει μια πατρίδα βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας και πάλης για την επιβίωση του, καθώς οι πληθυσμοί του έχουν μπει στο στόχαστρο των φανατικών ισλαμιστών του ISIS". Στο ρεπορτάζ του περιοδικού γίνεται η παρουσίαση όλων των κούρδικων δορυφορικών καναλιών και πως μπορούμε να έχουμε πρόσβαση. Καλό θα ήταν να ενημερωθούν για αυτά και τα ενημερωτικά τμήματα των τηλεοπτικών καναλιών στην Ελλάδα. Μη σερβίρουν μόνο την προπαγάνδα των δυτικών ΜΜΕ που έχουν συμφέροντα στην περιοχή.
Στο νέο τεύχος του Digital TV Info υπάρχει επίσης αφιέρωμα για τα ελεύθερα δορυφορικά αθλητικά κανάλια, το επερχόμενο switch off στη Μακεδονία, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Και στο ρεπορτάζ media το ντόμινο της ψηφιακής μετάβασης.

Ολόκληρο το δελτίο τύπου του περιοδικού


Το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση (Digital TV info) στα περίπτερα

Η προσπάθεια εμπλουτισμού του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση συνεχίζεται και αυτόν το μήνα, με τη προσθήκη έξτρα ύλης, εκτοξεύοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των σελίδων του περιοδικού στις 130, πόσο μάλιστα όταν οι σελίδες αυτές απευθύνονται 100% στην δορυφορική και ψηφιακή TV. Αντίστοιχη αύξηση κατά 22 σελίδες έχουμε και στο έτερο ήμισυ περιοδικό Security Report, το οποίο και αυτό μεγάλωσε και αποτελεί πλέον ένα πλήρη μηνιαίο περιοδικό, που έφτασε πλέον τις 84 σελίδες. Όπως αντιλαμβάνεστε με την προσθήκη όλων αυτών των έξτρα σελίδων, έχουμε μία από τις πλουσιότερες σε ύλη εκδόσεις της χρονιάς.

Η θεματογραφία ξεκινά με τις αποκλειστικές ειδήσεις για τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ψηφιακή μετάβαση στην συμπρωτεύουσα, κάτι που βάζει σε κίνδυνο το εγχείρημα του όλου switch off της 31ης Οκτωβρίου.

Παρόλα αυτά ο Σωτήρης Χατζηστρατής έχει ετοιμάσει ένα πλήρες αφιέρωμα για το switch off της Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, δημοσιεύοντας τα ιχνοδιαγράμματα κάλυψης του κάθε αναμεταδότη, ώστε να γνωρίζετε αν η περιοχή σας θα βλέπει ψηφιακή τηλεόραση ή θα ανήκει στις λεγόμενες λευκές περιοχές (οι οποίες θα αποκτήσουν τηλεοπτική πρόσβαση μετά την εγκατάσταση των λεγόμενων Gap Fillers).

Σε επίπεδο τηλεθέασης αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε τις νέες ταινίες που θα παιχθούν σε Α τηλεοπτική προβολή από τα δύο μεγάλα ελληνικά συνδρομητικά πακέτα Nova και OTE TV. Διαβάστε το σχετικό άρθρο και κρατήστε ποια από τα blockbusters της νέας σεζόν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε.

Πολύ ενδιαφέρον είναι και το αθλητικό θέμα, αφού αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε τα ελεύθερα αθλητικά κανάλια. Χάρην δορυφόρου, χωρίς κανένα απολύτως κόστος, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως Champions League, Ευρωπαϊκά Ποδοσφαιρικά Πρωταθλήματα, Euroleague basketball, Τένις, κτλ. Για κάθε ελεύθερο αθλητικό κανάλι, δίνεται μία σύντομη περιγραφή για το περιεχόμενο του, καθώς και τα στοιχεία λήψης του.

Παρατηρήσαμε ότι η δημοσιογραφική ενημέρωση στην Ελλάδα, γύρω από τη φασιστική εισβολή του ΙΚ στο Κουρδικό Κομπάνι είναι ελλιπής και με πολλές ασυνέχειες. Για αυτό στο νέο τεύχος, o Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης σας παρουσιάζει τα κουρδικά δορυφορικά κανάλια, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι συνδεδεμένα live με το μαρτυρικό Κομπάνι, προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αγώνα των Κούρδων αγωνιστών κατά των σκοτεινών δυνάμεων του… Μεσαίωνα!

Η αρθογραφία του περιοδικού ολοκληρώνεται με ένα καθαρόαιμο άρθρο ταράτσας. Βλέπετε, η βάση στήριξης του δορυφορικού κατόπτρου δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση, όπως οι περισσότεροι νομίζουμε, αφού πολλές φορές για να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια που συναντάμε στις ταράτσες θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε την φαντασία μας. Έτσι, αυτό το μήνα σας περιγράφουμε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πατέντες που χρησιμοποιήσαμε για να προβούμε στην εγκατάσταση βάσης κατόπτρου.

Όπως κάθε μήνα τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς περνάνε πρώτα αποκλειστικά από το εργαστήριο του περιοδικού μας, ενώ τον επόμενο μήνα και πριν δημοσιευτούν σε άλλα μέσα, δημοσιεύονται ελεύθερα από την ιστοσελίδα μας www.digitaltvinfo.gr.

Και αυτό το μήνα λοιπόν σας περιμένουν μια σειρά από σημαντικά ολοκαίνουργια προϊόντα σε αποκλειστική παρουσίαση. Πρώτα από όλα έχουμε τους Voyager I και II της γερμανικής Golden Interstar. Πρόκειται για δύο ολοκαίνουργιους δέκτες, με τον πρώτο να προορίζεται καθαρά για δορυφορική λήψη και τον δεύτερο σαν Combo που είναι να επιτρέπει και την επίγεια λήψη. Και οι δύο δέκτες επιτρέπουν την προβολή των καναλιών που λαμβάνουν και σε οθόνες έξυπνων συσκευών, αφού διαθέτουν ενσωματωμένη λειτουργία streaming.

Το νέο βαρύ πυροβολικό της Gigablue λέγεται Quad Plus. Έχει 4 tuner, λογισμικό Linux/Enigma2, επεξεργαστή Broadcom 7356 και λειτουργία transcoding. Ξέρετε κανέναν καλύτερο τεχνικό συντάκτη που να μπορεί να προβεί σε δοκιμή Enigma2 δέκτη, από τον Παναγιώτη Μαλακούδη;

Οι αποκλειστικότητες συνεχίζονται με τον νέο δέκτη της Edision Picollo 3in1 Plus CI. Πρόκειται για τον νέο combo δέκτη της Edision που διαθέτει υποδοχή CI+ και διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία streaming για θέαση σε έξυπνες συσκευές.

Ο THT 504 αποτελεί την τελευταία υλοποίηση της εταιρίας Thomson στο χώρο των ποιοτικών επίγειων ψηφιακών δεκτών και θα τον βρείτε αποκλειστικά στην αντιπροσωπεία Ελλάδας Majar, ενώ ο Synaps BiT2 είναι ένας μικροσκοπικός επίγειος ψηφιακός δέκτης υψηλής ευκρίνειας με πολλά καλούδια που υποστηρίζει συνάμα και DVB-T2.

Στο χώρο των οικιακών οικονομικών διαμορφωτών υψηλής ευκρίνειας DVB-T, αυτό το μήνα έχουμε μία νέα πρόταση. Ο AMF HDMI Modulator έρχεται να ταράξει κυριολεκτικά τα νερά, αφού διατίθεται σε πολύ οικονομική τιμή και είναι εμφανώς αναβαθμισμένος σε σχέση με κάποια ανταγωνιστικά μοντέλα.

Τέλος, για τους εγκαταστάτες ξενοδοχείων αυτό το μήνα σας προτείνουμε το επαγγελματικό headend της Johansson ProQuad, του οποίου κάθε φέτα αποδίδει μέχρι 32 κανάλια και διακρίνεται για το άριστο και εύχρηστο Web interface. Θα το βρείτε αποκλειστικά στην εταιρία Sat Vision που αποτελεί την Κεντρική Αποθήκη Ελλάδας για προϊόντα Johansson.

Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα, πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρη και κυρίως έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: