mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Η μια έδρα της Πρωτοβουλίας (Μέτωπο) στο ΔΣ της ΠΟΕΣΥ πήγε στη Θεσσαλονίκη


ΠΟΕΣY: Συνεχίζουμε στις μάχες του σήμερα και του αύριο, δυναμικά και αποφασιστικά…

..ενημέρωση για το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ από τους συνέδρους της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή

Mε μία έδρα στο νέο Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ την οποία καταλαμβάνει ο Γιάννης Γκίρμπας από την ΕΣΗΕΜΘ και εργαζόμενος στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΤ3 (στα μισά της θητείας θα τον διαδεχτεί η Μαρίνα Μεϊντάνη από την ΕΣΗΕΜΘ) και δύο έδρες στο γενικό συμβούλιο που καταλαμβάνουν ο Νάσος Μπράτσος ΕΣΗΕΑ – ertopen και ο Γιώργος Παυλόπουλος ΕΣΗΕΑ – εφημ. Ημερησία, το ψηφοδέλτιο «Μέτωπο για την Ανατροπή», βγήκε από το 7ο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.

Παράλληλα σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, οι 12 σύνεδροι του «Μετώπου» (που το συγκρότησαν παρατάξεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη) συμμετέχοντας σε όλη τη διάρκεια των διαδικασιών, ήταν με διαφορά η πιο συμπαγής και σταθερή παρουσία (συνεχής παρακολούθηση των διαδικασιών, παρεμβάσεις, ψηφίσματα) που τίμησε τις ψήφους των συναδέλφων τους, σε αντίθεση με την εικόνα παραλίας των «μεγάλων παρατάξεων», που ο κύριος όγκος των συνέδρων τους απουσίαζε για μέρες (μερικοί ήρθαν μόνο για να ψηφίσουν), ενώ και όσοι είχαν παρουσία, αυτή ήταν πλημμελής, γεγονός που κατεγράφη και σε κρίσιμες ψηφοφορίες όπως αυτή του καταστατικού.


Μετά την αναγκαία ανάπαυλα από την κόπωση τεσσάρων ημερών συνεδρίου, θα υπάρξουν και οι αναγκαίες επεξεργασίες – αναλύσεις του αποτελέσματος και ο προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα.


Συνεχίζουμε στις μάχες του σήμερα και του αύριο, δυναμικά και αποφασιστικά…

Αναρτήθηκε από Financial Crimes στις

Δεν υπάρχουν σχόλια: