mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Δικαίωση πρώην εργαζομένων στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Αναδημοσίευση από τον  asyntaxtostypos

Εξαίρεση των 31 πρώην εργαζομένων της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από τις προωθούμενες μεθοδεύσεις σε βάρος τους αποφάσισε πριν από λίγο (μεσημέρι Δευτέρας 27/10) το πολυμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου άρχισε η εξέταση της υπόθεσης της αίτησης των διοικούντων της εφημερίδας για υπαγωγή της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο άρθρο 99 με την παρουσία του δικηγόρου των συγκεκριμένων εργαζομένων Ανδ. Μαυραγάνη. Επιτεύχθηκε τελικά η εξαίρεσή τους απο την προσωρινή διαταγή παγώματος των απαιτήσεων.
Πρακτικά, η κατ” αρχήν απόφαση δικαίωσης των πρώην εργαζομένων δρομολογεί την εκτέλεση των προηγούμενων αποφάσεων άλλων δικαστηρίων που δικαίωναν τις νομικές προσφυγές τους κατά της εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι οι πρώην εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει τα οφειλόμενα εδώ και τρία χρόνια και η επιχείρηση επιχειρούσε να τους πείσει για να δεχτούν την «εξόφλησή» τους σε… βάθος πενταετίας!

Οι νυν 68 εργαζόμενοι έχουν πλέον στα χέρια τους ένα ισχυρό «όπλο» στα χέρια τους προς αξιοποίηση, μετά και την εξαίρεση της μισθοδοσίας ή άλλων απαιτήσεών τους από εδώ και στο εξής…

Δεν υπάρχουν σχόλια: