mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το μεσημέρι οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στην ΕΣΗΕΑ

Κάλεσμα της Διακλαδικής Πρωτοβουλίας και εργαζομένων στον ΔΟΛ για τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.
Σε μια κρίσιμη στιγμή και ενώ πραγματοποιείται ήδη η στάση εργασίας των διοικητικών υπαλλήλων του ΔΟΛ, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καλείται να λάβει αποφάσεις. Η επίθεση της εργοδοσίας στους εκλεγμένους εκπροσώπους δίνει τον τόνο στη στάση του Στ. Ψυχάρη. Το συνδικαλιστικό σωματείο θα έχει άραγε ανάλογη αποφασιστική στάση; Στην ΕΣΗΕΑ θα πάνε και οι εργαζόμενοι της "Απογευματινής" ζητώντας επίσης στήριξη του σωματείου. Η στάση του μπορεί να αλλάξει και το σωματείο να κινητοποιηθεί εάν πιέσουν όλοι οι δημοσιογράφοι για αυτό.

Σήμερα λοιπόν Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι και αργότερα, οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ καλούν σε μαζική παράσταση στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ μετά τις πρόσφατες ομαδικές απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο συγκρότημα αλλά και την τρομοκρατική επίθεση εις βάρος του συνδικαλιστικού εκπροσώπου του Βήματος και ενός μέλους του ΔΣ της ΕΠΗΕΑ.
Με δεδομένη την εκρηκτική κατάσταση στον κλάδο με ομαδικές απολύσεις σε αρκετά Μέσα, απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων αλλά και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης να είναι στον αέρα, είναι σημαντικό να είμαστε όλοι στην ΕΣΗΕΑ, στηρίζοντας την προσπάθεια των συναδέλφων του ΔΟΛ αλλά και ζητώντας απ' το σωματείο να δεσμευτεί πάνω σ' έναν αγωνιστικό σχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: