mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ας κάνουμε κάτι λοιπόν

Οι δραματικές εξελίξεις και οι απόψεις:

Αυτοί μιλάνε για περικοπές- εμείς μιλάμε για ζωές

Ομαδικά, συντονισμένα, ταυτόχρονα. Οι βαρόνοι του Τύπου χτυπούν ανελέητα σε όλα τα μαγαζιά, όλους τους εργαζόμενους. Το παραμύθι τέλειωσε και για τους δημοσιογράφους, όλους εμάς που μέχρι χτες κοιτάζαμε αλλού όταν οι διοικητικοί συνάδελφοί μας εκπαραθυρώνονταν σωρηδόν. Οι εκδότες παίζουν μαζί μας σαν τη γάτα με το ποντίκι, με μεθοδεύσεις παιδαριώδεις όσο και κυνικές.

Συνέχεια εδώ http://diakladikimme.wordpress.com/

Ας αρχίσουμε να γκρεμίζουμε το παρόν μας πριν ξεκινήσουμε να χτίζουμε το μέλλον μας"

Αυτή η κρίση δεν είναι δική μας. Χρηματοπιστωτική, τραπεζική, οριζόντια, κάθετη, επιφανειακή, εργαλειακή ή δομική, πάντως δεν είναι δική μας. Είναι δική τους.
Είναι όλων αυτών που κατέχουν και ελέγχουν τα μέσα παραγωγής, τα μέσα χρηματοδότησης, τα μέσα ενημέρωσης, τα μέσα και τα έξω.
Αυτοί την προκάλεσαν κι εμείς την πληρώνουμε.
Τα πράγματα είναι απλά: ο,τι βλέπουμε γύρω μας στηρίζεται σε δύο δυνάμεις. Το κεφάλαιο και την εργατική δύναμη. Για συνέχεια εδώ:
http://naftilos.blogspot.com/2010/11/blog-post_24.html

Ολοταχώς προς την καταστροφή


Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται τα media σήμερα, δεν είναι τεχνητό είναι υπαρκτό. Η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης επιταχύνει τη φθορά αλλά δεν φέρνει από μόνη της τα λουκέτα. Η μείωση της δαπάνης και οι ζημιές δεν είναι η αιτία. Είναι ικανή συνθήκη ,αλλά όχι και αναγκαία, όπως λένε στα μαθηματικά. Για συνέχεια εδώ:
http://www.paron.gr/typologies/

Δεν υπάρχουν σχόλια: