mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Το τσουνάμι που λέγαμε...

Λες και είναι συντονισμένοι. Μια μετά την άλλη έρχονται οι "ειδήσεις" από τα μαγαζιά, τους "κήνσορες" της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των πολιτών. Τα ΜΜΕ που έλυναν και έδεναν σε εξουσία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Που πήραν και πήραν κέρδη για το τσουβάλι. -Μειώσεις 20% στον ΔΟΛ που χρωστάει, δεν πληρώνει και ούτε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κάνει. Δεν θα πληρωθεί αύριο η εξόφληση των μισθών.
-Άλλη μια μείωση 10% στο συγκρότημα Μπόμπολα. Που έβαλε τους δημοσιογράφους να υπογράψουν υποταγμένα 10% για να ισχύσει ως το 2014 και μετά κυνικά δηλώνεται πως ε, τι έγινε, θα σβηστεί το 10% στις ατομικές συμβάσεις και θα γίνει 20%. (Τόση αξία και σεβασμό σε αυτούς που του παράγουν την εξουσία των Μέσων του).
-Δεν θα πληρωθούν στο Star την εξόφληση του μήνα. Θα τα πάρουν μετά τις 10 Δεκεμβρίου γιατί φταίει ο ...Κ. Γιαννίκος!? Και οι διαφημιστικές δεν έχουν λεφτά να δώσουν στο κανάλι.
-Μείον 10% στους μισούς εργαζόμενους του "Ελεύθερου Τύπου". Για να γίνει διάσπαση των εργαζομένων και μετά να περάσουν οι μειώσεις και στους δημοσιογράφους.
- Δεν θα πληρωθούν στην Espresso παρά μετά τις 10 Δεκεμβρίου. Ανακοινώθηκαν μειώσεις κλιμακωτά από 10% ως 22% σε όλους, ειδάλως θα γίνουν 25 απολύσεις.
- Απλήρωτοι για δυο μήνες στον "Αδέσμευτο Τύπο" στον οποίο χρωστάνε λεφτά τα Πρακτορεία και αναζητά χρήματα.
-Πληροφορίες για 4ήμερη εργασία σε Mega και Καθημερινή!
Όλα αυτά προσθετικά σε:

Alter, απλήρωτοι μήνες και σε λοκ άουτ της ιδιοκτησίας
Μακεδονία απλήρωτοι 4 μήνες
Ελευθεροτυπία απλήρωτοι 4 μήνες
Αγγελιοφόρος, απολύσεις και μειώσεις μισθών

Δεν υπάρχουν σχόλια: