mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ακόμη πιστεύουν οι δημοσιογράφοι ότι θα εξαιρεθούν της σφαγής;

Και ενώ στην ΕΡΤ, τους ΟΤΑ και λοιπές επιχειρήσεις ενημέρωσης δημοσίου συμφέροντος οι δημοσιογράφοι πιστεύουν ακόμη ότι θα εξαιρεθούν της σφαγής της εφεδρείας (κάποιοι μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι να "θυσιάσουν" όσους συμβασιούχους χρειαστεί για να κρατήσουν τις θέσεις τους), έφθασε η εγκύκλιος της εφεδρείας. Εννοείται πως όσοι μπουν εφεδρεία δεν θα λάβουν αποζημίωση. Και όσοι δεν μπουν, εισέρχονται στη ζώνη του ενιαίου μισθολογίου.

Για το ΕΤΑΠ ΜΜΕ προβλέπει:

Γ. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ Ασφαλισμένοι του Τομέα Σύνταξης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών & Θεσσαλονίκης καθώς και του Το¬μέα Ασφάλισης Ιδιοκτητών, Συντακτών Υπαλλήλων Τύπου του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, υπό τις παρακάτω σωρευτικά εφαρμοζόμενες προϋποθέσεις: i. απασχολούνται με
 σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο δημόσιο, τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, τους Ο.ΤΑ. πρώτου και δεύτερου βαθμ¬ού και τις επιχειρήσεις τους, στα Ν.Π. Ι.Δ που ανήκουν στο κράτος ή σε Ν.Π.Δ.Δ ή σε Ο.Τ.Α., όπως αναλυτικά προσδιορίζονται στην παρ. 2 του άρθρου 34 του ν. 4024/2011 και ii. συμπληρώνουν τις προϋποθέσεις πλήρους συνταξιοδότησης ¬ε 35 έτη ασφάλισης μέχρι 31-12-2013, σύμφωνα ¬με τη νο¬μοθεσία που διέπει τον κάθε φορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: