mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Αποφασιστική η διαδήλωση δημοσιογράφων, αλλά...

...Τα δύσκολα έρχονται από σήμερα. Τα ρεπορτάζ από χθεσινή σημαντική συγκέντρωση και διαδήλωση των δημοσιογράφων τα "διαβάζουμε" και τα "βλέπουμε" από:

Τα ΜΜΕ στους δρόμους

Φωτο και βίντεο από την απεργακή διαδήλωση των ΜΜΕ στις 30 Νοεμβρη. Oμιλίες των εκπροσώπων στο μικτό της ΕΣΗΕΑ από Απογευματινή και Σκάι, αλλά και ΔΟΛ (ΕΠΗΕΑ), καθώς και μέλους των Financial Crimes από τον όμιλο του Πήγασου, στην ανοιχτή συζήτηση που ακολούθησε στην ΕΣΗΕΑ. Επίσης μια στιγμή αποδοκιμασίας του Σόμπολου, πριν τη φυγάδευσή του, έξω από το υπουργείο Εργασίας (κρύβεται πίσω από τα ΜΑΤ και δε φαίνεται).
http://financialcrimesnews.blogspot.com/2010/11/blog-post_127.html


Μαζική απεργιακή διαδήλωση
Έξω από το υπουργείο Εργασίας, εκτός των εκπροσώπων των κλαδικών σωματείων, μίλησαν οι εργασιακοί εκπρόσωποι του Σκάι, της Απογευματινής και του ΔΟΛ, ενώ δεν μίλησε, γιουχαΐστηκε και αποδοκιμάστηκε έντονα ο Σόμπολος, ο οποίος φυγαδεύτηκε μέσα στο υπουργείο. Μετά τους χαιρετισμούς η διαδήλωση (χωρίς το ΠΑΜΕ που αποχώρησε) συνέχισε μέχρι το υπουργείο Οικονομίας.
Παλμός, μαχητικότητα, αγανάκτηση και διάθεση για συνέχεια, χαρακτήρισαν την απεργιακή διαδήλωση. Εκτός των συνθημάτων που έχουμε αναρτήσει από χτες, ακούστηκαν και τα: «Ψυχάρης-Αλαφούζος και υπουργοί με 600 ευρώ να ζήσουνε αυτοί», «Ανυπακοή-απεργία διαρκή», «Αλήτες, ρουφιάνοι, εκδότες, καναλάρχες»...
http://financialcrimesnews.blogspot.com/2010/11/blog-post_9341.html

Συνδικάτο Τύπου τώρα και όχι …τύποις συνδικάτα

Οι πραγματικές εξελίξεις δεν θα μεταδοθούν ποτέ από τα λεγόμενα κυρίαρχα ή καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης τα οποία θα προβάλλουν αποκλειστικά και μόνο τις θέσεις των ιδιοκτητών τους. Ο ρόλος της ενημέρωσης λοιπόν για τον κλάδο… της ενημέρωσης, περνά σχεδόν εξ΄ ολοκλήρου στο Ιντερνετ. Και φυσικά όχι στα ιντερνετικά μέσα που αποτελούν συμπλήρωμα ή βιτρίνα μεγάλων ΜΜΕ αλλά σε ανεξάρτητα site και blogs.

Η συνέχεια στις οθόνες των υπολογιστών σας…
http://www.thepressproject.gr/

http://syspeirosi.wordpress.com/2010/11/30/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%82-%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια: