mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Δεν αγοράζουμε "Βήμα" την Κυριακή

Διακλαδική Πρωτοβουλία ΜΜΕ

Στεκόμαστε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ

Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη: 20 απολυμένοι δημοσιογράφοι, 62 απολυμένοι διοικητικοί υπάλληλοι. Ανυπολόγιστοι προσωπικοί εκβιασμοί κι αμέτρητες πιέσεις απ’ την εργοδοσία για να κυλήσουν όλα ομαλά. Για να μην μιλήσει κανείς. Να κυκλοφορήσουν τα φύλλα κανονικά.
Στις εφημερίδες και σε όλα τα ΜΜΕ ξετυλίγεται η επίθεση κυβέρνησης – εργοδοτών – τρόικας ενάντια στους εργαζόμενους για έναν επιπλέον λόγο: θέλουν να ελέγξουν απόλυτα την ενημέρωση. Θέλουν δημοσιογράφους φοβισμένους, υπάκουα παπαγαλάκια της πολιτικής τους. Η προπαγάνδα υπέρ της αναγκαιότητας των αντιλαϊκών μέτρων που πλήττουν την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας μας, είναι ένα όπλο – μαζί με την αυξανόμενη καταστολή των ΜΑΤ απέναντι σε κάθε διαδήλωση – για την επιβολή της νέας κατάστασης ΔΝΤ.



Η εργοδοσία του Βήματος, πήρε τα μέτρα της απέναντι στις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων. Παραβιάζοντας κάθε δέσμευση που είχε αναλάβει απέναντι στα σωματεία τους κι ενώ είχε εξασφαλίσει ότι η εφημερίδα θα πάει στο τυπογραφείο, ξεκίνησε να ανακοινώνει Παρασκευή απόγευμα εκ νέου απολύσεις.

*** Δεν αγοράζουμε το «Βήμα της Κυριακής».

*** Στεκόμαστε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ στους απολυμένους και τους εργαζομένους του ΔΟΛ.

*** Στηρίζουμε τον αγώνα τους για να ανακληθούν όλες οι απολύσεις.

*** Γιατί η ποιότητα της ενημέρωσης μας αφορά όλους.

Όλοι στη Γενική απεργία την Τετάρτη 15/12

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: