mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τώρα που βρήκε συμμάχους ζητάνε να κλείσει!

Συμμάχους στην παραγωγή αναζητά η ΕΡΤ

Και ενώ το υπουργείο Οικονομικών θέτει την ΕΡΤ υπό οικονομική κηδεμονία και ο Τηλέμαχος Χυτήρης επιβεβαιώνει τη στήριξη του στην κρατική τηλεόραση, η διοίκηση αναζητά συμμάχους στην τηλεοπτική αγορά. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι σχέσεις της κρατικής τηλεόρασης με τις εταιρείες παραγωγής χαρακτηρίζονται ως άριστες. Η ΕΡΤ φρόντισε να αποπληρώσει το σύνολο των χρεών που είχε στις εταιρείες παραγωγής και όπου χρωστούσε υψηλά ποσά, προχώρησε σε διακανονισμό αποπληρωμής σε δόσεις.

Η νέα υπόσχεση που έδωσε εκτός από την έγκαιρη, εντός 6μηνου πληρωμή των εκπομπών, είναι η διενέργεια περισσοτέρων διαγωνισμών εντός ενός έτους. Έτσι προχωρά την κατάργηση της ετήσιας προκήρυξης προμήθειας προγράμματος που γινόταν κάθε Φεβρουάριο και θα ανακοινώνει διαγωνισμούς για τηλεοπτικό πρόγραμμα καθόλη τη διάρκεια του τηλεοπτικού έτους. Επίσης αποδέχθηκε το αίτημα των εταιρειών παραγωγής να μαθαίνουν το λόγο απόρριψης των προτάσεων τους, όπως επίσης και τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης που τους απέρριψαν.

Το virtual studio έλειπε!


Οι διαγωνισμοί για τον τεχνολογικό εξοπλισμό στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Στις νέες επενδύσεις που αποφάσισε να προχωρήσει η κρατική τηλεόραση είναι και η απόκτηση εικονικού στούντιο! Σύμφωνα με την προκήρυξη η ΕΡΤ ζητά προσφορές για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος Virtual Servers και μονάδος Virtual Storage συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 147.600,00 ευρώ συμπ. ΦΠΑ 23%.
(αναδημοσίευση από Παρασκευή και 13, Τετάρτη29 Δεκεμβρίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: