mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μικρά της "Παρασκευής" στα media


Αστέρας με ραδιόφωνο στη …Γαλλία;
Η πληροφορία έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Γνωστός σχολιαστής της τηλεόρασης διάσημος για τις ατάκες του στα παράθυρα έγινε πρόσφατα ιδιοκτήτης τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού στο νότια της Γαλλίας!


Στην υπουργό για παράπονα ο Alpha
Στην υπουργό παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου προσέφυγε ο Alpha διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι το γραφείο Τύπου δεν ενημερώνει το ειδησεογραφικό τμήμα για τις δράσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τη διεύθυνση του καναλιού εστάλη έγγραφη καταγγελία για τη συμπεριφορά του γραφείου Τύπου του υπουργείου αλλά και το κόψιμο του από την ενημέρωση του υπουργείου. Πάντα κατά πληροφορίες η υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας υποστήριξε πως το κανάλι έτσι κι αλλιώς δεν θα πρόβαλλε αυτά τα ρεπορτάζ! 


Χαράτσι και στους πομπούς της TV
Το τέλος ακίνητης περιουσίας, το χαρακτηριζόμενο χαράτσι στη ΔΕΗ καλούνται να πληρώσουν και οι σταθμοί που διατηρούν στα διάφορα κέντρα εκπομπής οικίσκους για τους πομπούς τους που φυσικά λειτουργούν με ρεύμα. Το πρώτο κρούσμα κατέγραψε η ιστοσελίδα trikalanews.gr που ανέφερε για ιδιοκτήτη ΜΜΕ που πήρε ήδη το λογαριασμό της ΔΕΗ και σε αυτόν υπάρχει και το χαράτσι. 

TV στο Νέο Φάληρο
Οι πληροφορίες που ήθελαν την «Καθημερινή» να ετοιμάζει νέο τηλεοπτικό περιοδικό επιβεβαιώνονται. Ήδη στο Νέο Φάληρο οι επιτελείς βλέπουν τα πρώτα σχέδια του τηλε-περιοδικού και αναμένεται να δώσουν το πράσινο φως για τη έκδοση του. Αναμενόταν το λουκέτο στη «Ραδιοτηλεόραση» της ΕΡΤ αλλά αυτό όπως όλα δείχνουν, καθυστερεί.

Μίκραιναν το σχήμα τους
Με μικρότερο σχήμα κυκλοφορούν οι αθλητικές εφημερίδα Sport Day και Goal news σε μια ακόμη προσπάθεια περικοπής του κόστους έκδοσης. 


Είναι στο δήμο και δεν το ξέρουν!
Δεν έχουν τέλος τα βάσανα των απλήρωτων εργαζομένων του «Ξένιου». Μετά την απόφαση του δημάρχου Φυλής να βάλει λουκέτο στην εκπομπή του σταθμού που γινόταν μέσω του Kiss FM, έμαθαν πως ο σταθμός βαίνει προς λύση και εκκαθάριση. Όσο για το προσωπικό έχουν μεταφερθεί στο δήμο ήδη από το 2009 και δεν το γνωρίζουν! Στο μεταξύ δημοτικό συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθούν οι αποφάσεις του δήμου θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου. Και μέχρι τότε οι δημοσιογράφοι ζητάνε την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για να ξετυλιχτεί το κουβάρι του παραλογισμού.



Αλλαγές στο όμιλο RTL
Η μέτοχος του ομίλου RTL Bertelsmann προχώρησε σε διορισμό νέου εκπροσώπου της στο ΔΣ του πολυεθνικού ομίλου. Όπως ανακοινώθηκε στο Λουξεμβούργο αποχωρεί από το ΔΣ ο Hartmut Ostrowski και από την 1 Ιανουαρίου 2012 εντάσσεται σε αυτό ο Thomas Hesse. Με αφορμή την αναδιοργάνωση του ΔΣ του RTL έχει ενδιαφέρον η καταγραφή των εταιρειών που κατέχουν και μερίδιο μετοχών και διαθέτουν εκπροσώπους. Πρόκειται για τις εταριείες Bertelsmann AG, Sony Music Entertainment, CLT-UFA, της Nestlé, Syngenta

Πιστοποίηση φορολογικού ελέγχου
Η εταιρεία GRANT THORNTON ανέλαβε να διενεργήσει τον ειδικό φορολογικό έλεγχο της ΕΡΤ για τη χρήση του 2011 και να χορηγήσει το απαραίτητο πιστοποιητικό σύμφωνα με του νέους νόμους της τρόικας. Η εταιρεία θα λάβει το ποσό των 120.000 ευρώ για αυτή την υπηρεσία, σύμφωνα με την απόφαση της διοίκησης

(αναδημοσίευση από Παρασκευή &13) .



Δεν υπάρχουν σχόλια: