mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Λουκέτο και στον "Ξένιο" από το δήμο. Θέλει όμως τη συχνότητα!

Σίγησε... ο ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM με άνωθεν εντολή, του Δημάρχου Φυλής κ. Δημήτρη Μπουραίμη 

Ενημέρωση από τους εργαζόμενους του σταθμού. Θα μιλήσει τώρα το ΕΣΡ; Η ΕΣΗΕΑ; Τα δικαστήρια; Στους εργαζόμενους του "Ξένιου" χρωστάνε περισσότερους από έντεκα μισθοί. 

 Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δυστυχώς δυσάρεστες, για τους ταλαιπωρημένους - απλήρωτους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM, στους οποίους οι οφειλόμενοι μισθοί ξεπερνούν πλέον κατά μέσο όρο τους 12 μήνες.
Από σήμερα το πρωί (08/12/2011) δεν εκπέμπει και πάλι ο ιστορικός δημοτικός σταθμός των Άνω Λιοσίων από τον Υμηττό, όπου είχε φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του KISS FM, μετά από σχετική απόφαση, της Δημοτικής Αρχής Φυλής. Ο αρμόδιος υπάλληλος του KISS FM στον Υμηττό, ενημέρωσε τους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM λέγοντας τους ότι ο σταθμός θα κλείσει και για το λόγο αυτό το αφεντικό του έδωσε εντολή να σταματήσει την εκπομπή σήματος του Δημοτικού Ραδιοφώνου των Άνω Λιοσίων.



Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραίμης, επιβεβαίωσε ότι οι σταθμός περνάει σε καθεστώς λύσης και εκκαθάρισης, υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τότε των Άνω Λιοσίων, από τις 15 Ιουνίου 2009, επί δημαρχίας δηλαδή κ. Χρήστου Παππού, και ότι ήδη οι εργαζόμενοι, έχουν μεταφερθεί στο Δήμο από τότε και δεν το ξέρουν, τονίζοντας ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο, την επόμενη εβδομάδα θα οριστεί και ο εκκαθαριστής.
Ωστόσο, ο κ. Μπουραίμης (που παρόλο αυτά, επιθυμεί τη μεταφορά της άδειας του ραδιοφωνικού σταθμού στο Δήμο), αγνοεί ή δεν τον έχει ενημερώσει καλά η «αυλή» του, ότι με την συγκεκριμένη απόφαση μεταφέρεται με συμβολαιογραφική πράξη, και η άδεια του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM, στο ATTICA TV.
Μάλλον όμως ο Δήμαρχος Φυλής, επιλέγει ότι του αρέσει από αυτή την απόφαση. Παράλληλα, εκτός των άλλων, ο κ. Μπουραίμης πιάνεται αδιάβαστος, ή δεν έχει και πάλι ενημερωθεί καλά, από αυτούς που τον συμβουλεύουν, καθώς η συγκεκριμένη απόφαση που επικαλείται, δεν έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια, αφού δεν έφθασε ποτέ εκεί! Εκτός αν, ο Δήμαρχος Φυλής καταφέρει, να εγκριθεί η απόφαση του 2009 τώρα, από την Περιφέρεια και να έχει και αναδρομική ισχύ.
Άλλα είχατε υποσχεθεί προεκλογικά κ. Μπουραίμη, μαζί με την παρέα σας, στους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM και άλλα κάνετε τώρα. Θα μου πείτε, οι υποσχέσεις είναι δωρεάν και δεν κοστίζουν. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε κ. Δήμαρχε ότι έχει ο καιρός… γυρίσματα και θα τα δείτε… λίαν συντόμως! Τα ψέματα πολλοί... αγάπησαν, τον Επίορκο... ουδείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: