mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Όλα για όλα στην ΕΡΤ τώρα που κατατέθηκε η τροπολογία

Η τροπολογία εξόδου της ΕΡΤ από το καθεστώς ΔΕΚΟ της ΠΟΕΣΥ και ΠΟΣΠΕΡΤ κατατέθηκε στη Βουλή. Μένει βεβαίως να ψηφισθεί, κι αυτό είναι ακόμη ερώτημα παρά τις 98 υπογραφές της συγκυβέρνησης που έχει από κάτω της.
Η απουσία της φωνής των πολιτικών από το επίσημο κρατικό μαγαζί, την ΕΡΤ αρχίζει πια να γίνεται αισθητή.
Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ως την ερχόμενη Κυριακή.
Συγκεκριμένα:

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΈΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ



 ΔΕΥΤΕΡΑ 12.12.2011 Ραντεβού στις δώδεκα (12:00) το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ προκειμένου να προετοιμαστεί η Συνέντευξη Τύπου όλων των εργαζομένων στα Δημόσια Μέσα. Το απόγευμα στις τέσσερις (16:00) καλούνται οι συνάδελφοι της ΕΡΤ στο κτίριο της ΕΤ1 στην Κατεχάκη, όπου διοργανώνεται τηλεμαραθώνιος για την Γιούνισεφ .
Στόχος η προβολή των αιτημάτων μας και η εθελοντική μας συνδρομή στην διοργάνωση. ΤΡΙΤΗ 13.12.2011 Ραντεβού στην βουλή στη μια (13:00) προκειμένου να συζητήσουμε με βουλευτές για την ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας
 ΤΕΤΑΡΤΗ 14.12.2011 Συνέντευξη τύπου των εργαζομένων στα Δημόσια Μέσα στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ , για την πορεία των κινητοποιήσεων μας και την προώθηση των αιτημάτων μας ΠΕΜΠΤΗ 15.12.2011 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις έξι το απόγευμα (18:00), έξω από την βουλή των εργαζομένων στα Δημόσια Μέσα κατά την ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας. Επίσης επιδιώκεται επικοινωνία με όλους τους συναρμόδιους υπουργούς που εμπλέκονται στην τροπολογία που κατέθεσε η ΠΟΕΣΥ και η ΠΟΣΠΕΡΤ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: