mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Γενικών συνελεύσεων συνέχεια

Οι ενημερώσεις του Διασωματειακού για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, δυο 48ωρες σύμφωνα με την απόφαση την ερχόμενη εβδομάδα, συνεχίζονται. Σήμερα, από όσο γνωρίζουμε, πραγματοποιούνται συνελεύσεις στο ΑΠΕ, το "Έθνος και τον Alpha. Αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένες οι περισσότερες. Σε Ελεύθερο Τύπο, Real news, ΣΚΑΙ, Ελευθεροτυπία.
Στο Mega πάντως που έγινε χθές δεν υπήρξε αντίδραση για την απεργία, συμφώνησαν όλοι για να γίνει με πολλά ωστόσο ερωτήματα και αμφιβολίες.
Στη συνέλευση του Mega οι τεχνικοί δήλωσαν πως αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα της συλλογικής σύμβασης εργασίας, το σωματείο τους είναι έτοιμο για απεργία διαρκείας. Στο δημοσιογραφικό κλάδο η αμφιβολία έγκειται στο αν είναι έτοιμοι να περιφρουρήσουν την απεργία και να στηρίξουν απεργιακές κινητοποιήσεις διάρκειας. Το θέμα είναι να το πάρεις απόφαση, αν το πάρεις απόφαση, τότε θα ξαναθυμηθείς τις συνδικαλιστικές πρακτικές περιφρούρησης, τις τακτικές στήριξης και τα σχέδια επιτυχίας.
Το καλύτερο το είπε δημοσιογράφος με έναν στίχο: "Αν στον πόλεμο πας για να πεθάνεις, στρατιώτη μου τη μάχη σου τη χάνεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: