mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Απεργία διαρκείας στο Alter, 48ωρη στην Αυριανή

Σήμερα είναι ουσιαστικά η τελευταία μέρα για αυτή την εβδομάδα που θα βγει δελτίο ειδήσεων στο Alter. Απελπισμένοι με τα μηνύματα που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι και καθώς παραμένουν ακόμη απλήρωτοι, κατεβάζουν τα ρολά στο κανάλι.Μετά τους τεχνικούς που μετά τη στάση εργασίας σήμερα, αρχίζουν 48ωρη απεργία από αύριο μέχρι και την Πέμπτη, και οι δημοσιογράφοι του Alter αποφάσισαν να ζητήσουν απεργία διαρκείας μέχρι να εξοφληθούν οι μισθοί τους από την εταιρεία. Την απόφαση καλείται να στηρίξει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στην αυριανή του συνεδρίαση.
Η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε και την κήρυξη 48ωρης απεργίας στην "Αυριανή" από την Παρασκευή ως και την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την Αυριανή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΑΥΡΙΑΝΗ» από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής, 18 Μαρτίου έως τις 6.00 το πρωί της Κυριακής, 20 Μαρτίου 2011 ζητώντας:



* Την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
* Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και των καθυστερούμενων οφειλών των εργαζομένων δημοσιογράφων στην «ΑΥΡΙΑΝΗ».
* Την άμεση καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων καθώς και του επιδόματος αδείας σε όσους συναδέλφους δεν το έχουν λάβει.
* Τη διασφάλιση στο μέλλον της ομαλής καταβολής των μισθών, δώρων και επιδομάτων.

Καλεί δε όλους τους συναδέλφους να λάβουν μέρος, δυναμικά και αγωνιστικά στην προκηρυχθείσα απεργία. Καλεί, επίσης, την εργοδοσία να εξοφλήσει αμέσως τις υποχρεώσεις της και να τηρήσει τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Σε αντίθετη περίπτωση η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική της για ό,τι επακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: