mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

O Σκαναβής αθέτησε πάλι τη δέσμευση για πληρωμή, προς απεργία στον "Ελεύθερο Τύπο"

update: Μετά την αποστολή εξωδίκου από τα σωματεία για την πραγματοποίηση αύριο απεργίας στον Ελεύθερο Τύπο, ο Αλέξης Σκαναβής θυμήθηκε τη δέσμευσή του. Εξόφλησε τον Σεπτέμβριο! Για τα υπόλοιπα; 


Την περασμένη Παρασκευή είχε δεσμευθεί για πολλοστή φορά ο Αλέξης Σκαναβής ότι θα πληρώσει τον μισθό του Σεπτεμβρίου. Για πολλοστή φορά οι εργαζόμενοι, πίστεψαν -δεν πίστεψαν ανέστειλαν την αποφασισμένη τους απεργία. Περιμένοντας την εξόφληση του μισθού.
Η Παρασκευή έφθασε, οι εργαζόμενοι ξέρουμε πως εργάζονται ως νωρίς το απόγευμα γιατί τα φύλλα "κλείνουν" νωρίτερα, μισθό δεν είδαν. Είδαν όμως δημοσιεύματα, θετικά, θετικότατα για τον εκδότη τους. Ότι συναντήθηκε σε "θερμό κλίμα" με τον Φώτη Μπόμπολα! Και πως παραμένουν φίλοι και είπαν πολλά, κ.λ.π., κ.λ.π.
Να εμφανίζεται ο Σκαναβής ότι θέλει να ...επενδύσει σε τυπογραφείο ή ότι παίζει δυνατά μαζί με τον Φώτη Μπόμπολα στο σκληρό παιχνίδι της εξουσίας του Τύπου. Με απλήρωτο προσωπικό εδώ και πέντε μήνες.
Τρομερή εξουσία για την άλλοτε ναυαρχίδα της δεξιάς.
Και αφού για πολλοστή φορά δεν πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι το μισθό του Σεπτεμβρίου, αύριο Τρίτη 18 Νοεμβρίου ενεργοποιείται η απόφαση τους για απεργία, συνεχόμενες απεργίες έως ότου εξοφληθεί η μισθοδοσία.

Παράλληλα ο Αλέξης Σκαναβής "ξεχνάει" μονίμως να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των δεδουλευμένων. Αντί για τήρηση μιας ακόμη "δέσμευσης", είχε προτιμήσει να απολύσει επειδή δεν αποδέχονταν ατομικές συμβάσεις με 700 ευρώ και κανά-δυο κατοστάρικα "μαύρα". Η προειδοποίηση για προσφυγή στο ΣΔΟΕ απέτερεψε την εκδοτική αυτή απαίτηση.
Οι εργαζόμενοι αναμένουν μέχρι τις 28 Νοεμβρίου τη (νέα) απάντηση του στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής των δεδουλευμένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: