mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

200.000 ευρώ ζητά ο Ντινόπουλος από την "Εφημερίδα των Συντακτών" με αγωγή


Ο υπουργός Εσωτερικών κατέθεσε αγωγή κατά της "Εφημερίδας των Συντακτών", θεωρώντας τον εαυτό του θιγμένο από το δημοσίευμα της εφημερίδας για το αίτημά του στον ΕΔΟΕΑΠ. Να ασφαλιστεί δηλαδή στο ταμείο με το ασφάλιστρο του ανέργου! 

Η εφημερίδα που σήκωσε το ζήτημα ψηλά με πρωτοσέλιδο της, γράφει πως ο "πρώην δημοσιογράφος και νυν υπουργός ζητά 200.000 ευρώ για τις αποκαλύψεις μας -τις οποίες επιβεβαίωσε το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ- όσον αφορά τα ασφαλιστικά του χρέη έναντι του Ταμείου των συντακτών".
Από την ανταλλαγή των επιστολών, τη δημόσια ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ έως και την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αποδεικνύεται πως ο υπουργός και πρώην δημοσιογράφος, όντως ζήτησε πριν ένα χρόνο να λήξει το καθεστώς της προαιρετικής ασφάλισης του και να εγγραφεί ως κανονικός ασφαλισμένος. 
Δηλαδή με το ασφάλιστρο ανέργου...Ζήτησε επίσης να πληρώσει όσα χρωστούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Άρα επιβεβαίωσε και ο ίδιος πως από το 2008 ως σήμερα δεν είχε πληρώσει για την αυτασφάλιση του στον ΕΔΟΕΑΠ.
Όπως γράφει και η "Εφημερίδα των Συντακτών" σήμερα το ΔΣ του ταμείου "ομόφωνα αποφάσισε να απορρίψει τα αιτήματα και «να καταλογιστεί το ποσό της προαιρετικής ασφάλισης που δεν κατέβαλε ο κ. Ντινόπουλος με τις νόμιμες προσαυξήσεις καθώς έκανε χρήση των υπηρεσιών υγείας». Το ποσό αυτό διαμορφώνεται σε 17.138,86 ευρώ, συν τιςνόμιμες προσαυξήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: