mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η ΝΕΡΙΤ δεν αντέχει τη σύγκριση με την ελεύθερη ΕΡΑ και απαιτεί να κλείσουν!

"Με εντολή της ΝΕΡΙΤ κόβουν το ρεύμα στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ" γράφει η ιστοσελίδα της ΕΡΤ ertopen.com. Μια είδηση που βγήκε χθές, όταν δυο ραδιοφωνικοί σταθμοί της Πελοποννήσου σίγησαν αιφνιδιαστικά εξαιτίας ρεύματος. Ανάλογη απόπειρα έγινε στα Ιωάννινα. 
Όπως γράφει η σελίδα της ΕΡΤ  "η ΝΕΡΙΤ υποχρεώνει τη ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που ακόμα αντιστέκονται και εκπέμπουν". Οπότε η ΝΕΡΙΤ που δεν μπορεί να λειτουργήσει προγράμματα, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά θέλει πάσει θυσία να σιγήσει η φωνή της ΕΡΤ. Σε δεύτερο στάδιο, ως το 2015 λένε, θα βγουν και τα 4 ραδιόφωνα της στον αέρα. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ωστόσο κατάφεραν με τη συνδρομή των πολιτών να επαναφέρουν τις ΕΡΑ σε λειτουργία.

 Όπως σημειώνεται: "Ήδη σημειώθηκαν τα 2 πρώτα κρούσματα στη Δυτική Ελλάδα. Στον ένα σταθμό με τη βοήθεια αλληλέγγυων το πρόβλημα αποκαταστάθηκε ενώ γίνονται πυρετώδεις προσπάθειες να ξαναβγεί στον αέρα και ο 2ος σταθμός. 
Από το πρωϊ ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι στους Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΑ έχουν τεθεί σε επιφυλακή, αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους σταθμούς να σιγήσουν. Και η νέα αυτή προσπάθεια καταστολής, τρομοκράτησης και φίμωσης δεν θα περάσει. 
Η Αγωνιζόμενη, Ελεύθερη, Αυτοδιαχειριζόμενη, ΕΡΤ θα συνεχίσει να εκπέμπει και θα νικήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: