mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Κροτίδες κρότου λάμψης, γκλομπ και βρισιές σε ρεπόρτερ και φωτορεπόρτερ

---Καταγγελία για ξυλοδαρμό δημοσιογράφων του VICE από αστυνομικούς


-----Η Ειρήνη Ανδρουλάκη, ρεπόρτερ του MEGA, καταγγέλλει προκλητική ενέργεια αστυνομικών της ΔΕΛΤΑ

---Επίθεση στο μπλογκ της ΕΡΤ 3 στη Θεσσαλονίκη 

Ως αυτή την ώρα οι ομάδες των ΜΑΤ συνεχίζουν να προκαλούν στην περιοχή των Εξαρχείων. Αναδημοσιεύουμε από το left.gr δυο καταγγελίες ανθρώπων ΜΜΕ. Της ρεπόρτερ του Mega που κατήγγειλε στο twitter τη ρίψη κροτίδας στα πόδια της και του φωτορεπόρτερ Αντώνη Ντιανιακού του vice τον οποίο τραυμάτισαν ομάδες ΔΕΛΤΑ.
Το συμπέρασμα μέσω twitter του Δρομογράφου

«Θα σε γαμήσουμε πουτάνα!», η απάντηση των ΔΕΛΤΑδων σε νεαρή γυναίκα που τους ρώτησε «Τι πράγματα είναι αυτά που κάνετε;»

Ολόκληρη η καταγγελία: Γυναίκα φωτορεπόρτερ του VICE, χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας από τα ΜΑΤ στην πλάτη ενώ την τράβηξαν και από τα μαλλιά. 
Λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος του VICE, Αντώνης Ντινιακός (ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν στα Εξάρχεια με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Λευτέρη Μπιντέλα), δέχθηκε επίθεση στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σουλτάνη από άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι τον χτύπησαν με τις μηχανές τους στο χέρι και στο γόνατο, ενώ στη συνέχεια 4 αστυνομικοί κατέβηκαν και τον πέταξαν στο έδαφος.
Αυτή την ώρα μονάδες της ομάδας ΔΕΛΤΑ περνούν με τις μηχανές τους μέσα από τα στενά των Εξαρχείων οδηγώντας επικίνδυνα και εκφοβίζοντας από ανθρώπους που επιστρέφουν στα σπίτια τους μέχρι και δημοσιογράφους που καλύπτουν τα γεγονότα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην οδό Θεμιστοκλέους όταν μία νεαρή γυναίκα τους είπε «Τι πράγματα είναι αυτά που κάνετε;», της απάντησαν «Θα σε γαμήσουμε πουτάνα!» κραδαίνοντας τα γκλομπ τους.

"Ευχαριστώ την ομάδα δέλτα για την κροτίδα που πέταξε στα πόδια μου στη Νοταρα, κάνοντας ενας απο τους αστυνομικούς κωλοδάχτυλο", έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της στο Twitter κατά τις 10 το βράδυ.

Θυμίζουμε ότι την ίδια ώρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Β. Κικίλιας δήλωνε «σε ότι έχει να κάνει με το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων έχω να δηλώσω ότι από την πλευρά μας πράξαμε τα δέοντα. Θέλω να ελπίζω ότι οι παρασπονδίες ήταν πάρα πολύ μικρές και λίγες σε σχέση με την γενική εικόνα που είναι πολύ καλή» (χωρίς σχόλιο). 

Πηγή:  http://left.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: