mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας κατά ...Digea

Μύλος γίνεται στο κυβερνητικό κόμμα μετά την επιστολή των βουλευτών μελών στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής προς το υπουργείο Μεταφορών και την ΕΕΤΤ. Η Επιτροπής Θεσμών και διαφάνειας η οποία έχει ζητήσει ακρόαση από τον αρμόδιο υπουργό, την ΕΕΤΤ και τη Digea για τη σύμβαση του Πάροχου δικτύου με τα περιφερειακά κανάλια της Κεντρικής Μακεδονίας, σε επείγουσα επιστολή της εκφράζει την ομόφωνη θέση της ότι οι περιφερειακοί σταθμοί της Κεντρικής Μακεδονίας που δεν συμφώνησαν με τη Digea θα πρέπει να συνεχίσουν να εκπέμπουν το σήμα τους μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση της προσφυγής τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας!

Κατά πληροφορίες μας οι βουλευτές επισημαίνουν επίσης πως θα πρέπει να δοθεί επιπλέον φάσμα ώστε να γίνει σάρωση και αυτών των περιφερειακών καναλιών...

Η ομόθυμη θέση όλων των βουλευτών από όλες τις πολιτικές πτέρυγες της Βουλής στην Επιτροπή θεσμών, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών και κατ΄ επέκταση η ΕΕΤΤ στην Κεντρική Μακεδονία.

Πηγή: digitaltvinfo.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια: