mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Πληροφορίες για αναβολή των προσλήψεων στην ΕΡΤ

Αναβάλλεται επ αόριστον η αξιολόγηση των 5000 αιτήσεων που υποβλήθηκαν για να προσληφθούν 250 συμβασιούχοι στην ΕΡΤ. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις οποίες πρωταγωνιστούν οι εκπρόσωποι της τροϊκας ο Τηλέμαχος Χυτήρης έδωσε το οκ για την αναβολή των προσλήψεων. Την ίδια ώρα στην ΕΡΤ επικρατεί κλίμα αγωνίας και αβεβαιότητας καθώς λέγεται οτι οι κύριοι του ΔΝΤ έχουν εισηγηθεί ειδικά για την ΕΡΤ περικοπές προσωπικού σε ποσοστό 25%. Πάντως μέχρι στιγμής οι καρεκλοκένταυροι της ΕΡΤ διαμαρτύρονται ότι το προσωπικό που έχουν δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών. Το ερώτημα που εύλογα όμως γεννάται είναι τι σκατά δουλειά κάνουν τόσες εκατοντάδες μόνιμοι υπάλληλοι που δεν τα καταφέρνουν να καλύψουν τις ανάγκες ενός καναλιού με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και μακριά από κάθε είδους ανταγωνισμό??? Πως είναι δυνατόν τα ιδιωτικά κανάλια να κάνουν "πρωταθλητισμό" με το 1/5 του προσωπικού της ΕΡΤ και οι κηφηνες της Αγίας Παρασκεύης να μην ...επαρκούν?

Πηγή: http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/


Σχόλιο greektv: Το πραγματικό ερώτημα για την ΕΡΤ είναι αν θέλει και μπορεί η διοίκηση της να παρουσιάσει διαφορετικό, εναλλακτικό πρόγραμμα αξιοποιώντας όλες τις δυνάμεις εντός ραδιομεγάρου. Ακόμη και ξεβολευτούν ορισμένοι, είναι βέβαιο πως εντός κρατικής TV υπάρχουν δυνάμεις που μπορεί να μας εκπλήξουν. Και επίσης να δώσουν τα χρήματα μας στην αγορά για ανεξάρτητες παραγωγές και συμπαραγωγές. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουν τον τροχό. Μια ματιά στην εμπειρία άλλων χωρών αρκεί...

1 σχόλιο:

Menelaos K. είπε...

Ματίνα, αυτό που λες είναι και το σημαντικότερο: στην ΕΡΤ δεν δουλεύουν μόνο οι κωλυσιεργοί με αγαπημένη τους φράση το "δεν προβλέπεται από τη σύμβασή μου, βρείτε κανέναν άλλο να κάνει τη δουλειά" αλλά και άτομα με όρεξη και φρέσκιες ιδέες που μπορούν να καταθέσουν μια διαφορετική τηλεοπτική πρόταση.

Δυστυχώς το γραφειοκρατικό καθεστώς της ΕΡΤ δεν τους επιτρέπει να ακουστούν.