mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ραδιόφωνα χωρίς ηχολήπτες είναι ραδιόφωνα;

Αρχικά έδιωξαν από τα στούντιο τους παραγωγούς. Τα τραγούδια επιλεγμένα και τοποθετημένα από τη μητρική κονσόλα ενός pc με βαθιές διασυνδέσεις των δισκογραφικών εταιρειών, έπεφταν ένα-ένα παράγοντας το "άψυχο" άκουσμα, έτσι για να περνάει η ώρα. Τώρα φαίνεται πως αυτά τα "ραδιόφωνα" δεν χρειάζονται ούτε ηχολήπτες. Τι θα τους αντικαταστήσουν; Ρομπότ από τα p.c; Το ραδιόφωνο του Freedom στον όμιλο Αλαφούζου διεκδικεί αυτή την πρωτιά. Να εκπέμπει χωρίς ανθρώπους.
Η Ένωση τεχνικών ραδιοφωνίας καλεί σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νέο Φάληρο αντιδρώντας στην απόλυση των δυο μοναδικών ηχοληπτών που είχε ο σταθμός. Και καλεί την επιθεώρηση να ελέγξει τον τρόπο λειτουργίας του.

Η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ

Χθες απολύσεις στον Μελωδία. Τώρα στον FREEDOM.Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο του ομίλου Αλαφούζου.ΟΛΟΙ την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12 το μεσημέρι στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αλαφούζου (Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2). Μετά την απόλυση των δύο συναδέλφων από τον ραδιοσταθμό Μελωδία συνεχίζει το «θεάρεστο» έργο του ο όμιλος Αλαφούζου απολύοντας τους μοναδικούς δύο ηχολήπτες που διέθετε ο ραδιοσταθμός FREEDOM.



Η εκδήλωση της κορυφαίας παραβίασης του συγκεκριμένου συγκροτήματος (ΣΚΑΪ, ΜΕΛΩΔΙΑ, FREEDOM και RED) απέναντι στην εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που ισχύει για τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών ραδιοφωνίας, αποτελεί άλλη μια εκδήλωση της προκλητικότητας και της αλαζονικής στάσης του συγκεκριμένου συγκροτήματος απέναντι σε Νόμους, όσους απέμειναν, και θεσμούς.

Καλούμε την Επιθεώρηση Εργασίας να ελέγξει πώς ο συγκεκριμένος ραδιοσταθμός εκπέμπει το πρόγραμμά του, αφού απέλυσε τους δυο μοναδικούς ηχολήπτες που είχε στο δυναμικό του.

Καλούμε την Πολιτεία και το ΕΣΡ να παρέμβει ώστε να μπει τέλος στην προκλητικότητα της εργοδοτικής αυθαιρεσίας η οποία εκδηλώνεται μετά την συγκέντρωση 4 ραδιοσταθμών κάτω από την ίδια στέγη και ιδιοκτησία. Την ώρα που οι εργοδότες θησαυρίζουν και συγκεντρώνουν τα ΜΜΕ το ένα μετά το άλλο στα χέρια τους, πετούν στο δρόμο τους εργαζόμενους παραβιάζοντας κάθε έννοια εργασιακού Νόμου. Καλούμε την κυβέρνηση να βάλει τέρμα στα αποτελέσματα της πολιτικής εξυπηρέτησης των εργοδοτών. Σε μια πρώτη αντίδραση:

Καλούμε για αύριο Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12 το μεσημέρι όλους τους εργαζομένους σε συγκέντρωση – διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αλαφούζου (Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως 2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: