mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Γιούπι! τα κατάφερε η ΕΣΗΕΑ, δεν "επιλέγουμε" κινητοποιήσεις

Από τους financial crimes το σχόλιο 

Τραγικές φιγούρες σε αντιδημοκρατικό κατήφορο

Ανεκδιήγητοι στην ΕΣΗΕΑ: 
Αφού παραιτήθηκαν και ξεπαραιτήθηκαν, αφού αλληλοκαταγγέλθηκαν (ως συνήθως), αφού δήλωσε παραίτηση και ο ένας νομικός σύμβουλος, αφού δεν ενημέρωσαν καν τον κλάδο για το εκλογικό διήμερο στις 5 και 6 Ιουνίου, αφού ακολούθως είχαν καταλήξει ότι δεν μπορούν να κάνουν εκλογές και ψάχνονταν για λύσεις πρωτοδικείου, για εκλογές με την εποπτεία του ΔΣΑ, για εκλογές μόνο για εφορευτική επιτροπή και τα υπόλοιπα μετά, αφού έφαγαν αντικαταστατικά τις προτάσεις που κατατέθηκαν στη συνέλευση, αφού δεν έχουν απαντήσει στις ενστάσεις που έχουν γίνει, ανάρτησαν απόψε ότι ψηφίζουμε αύριο (για μια μόνο ημέρα). Είναι πια γραφικοί και απαράδεκτοι, δεν αντέχουν καν να θέσουν απόψεις-προτάσεις συναδέλφων σε ψηφοφορία. Δεν έχουν καν ενημερώσει τον κλάδο για τίποτα. Απομονωμένοι, λίγοι και τραγικοί.
Δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε...

Δηλαδή, στην οδό Ακαδημίας είχαν αποφασίσει πως θα ψηφίσουμε για εφορευτική, κ.λ.π. σαν καλά παιδιά στις 5 και 6 Ιούνη. Τα "κακά παιδιά" όμως των δημοσιογράφων που επιμένουν στους αγώνες και τη διεκδίκηση σύμβασης (βλ. πρόταση μελών μεικτού στη γενική συνέλευση) τους χάλασαν τα σχέδια. Του μηχανισμού του σωματείου και των διαφόρων μηχανισμών. Και άρχισε (ο μηχανισμός) τα είπες, ξείπες, παραιτήθηκα, έφυγα, δεν αναλαμβάνω, δεν έχω ευθύνη, όχι κάνε το εσύ, όχι να το κάνεις εσύ, και πάει λέγοντας.
Κι έτσι πάπαλα οι προτάσεις κινητοποιήσεων! Χαθήκανε στους δρόμους των μηχανισμών. 
Και τώρα άντε ως καλά παιδιά, δημοσιογράφοι για ελάτε στο "σωματείο" με τον άριστο μηχανισμό και τους ακόμη πιο άριστους μηχανορράφους να ψηφίσετε. Να κάνετε το δημοκρατικό σας καθήκον, να εκλέξετε τους υποψήφιους προς εκμάθηση και εκπαίδευση στους μηχανισμούς της Ακαδημίας 20. 
Και μετά σπίτια σας, στις φωλιές σας. Υπομένοντας να αφεντικά σας και άντε το πολύ-πολύ να κάνετε like στο face book ή καμία αγωνιστική ανάρτηση. Για να ξεδίνουμε ντε... 
Δουλευόμαστε κα-νο-νι-κό-τα-τα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: