mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Στο 99 και πάλι η "Ελευθεροτυπία";

Έτσι τουλάχιστον δήλωσε ο δικηγόρος της Μάνιας Τεγοπούλου σήμερα στη συνάντηση με τους εργαζόμενους και τα σωματεία στο υπουργείο Εργασίας. Έχει όμως δικαίωμα να το κάνει; Ναι είναι η απάντηση. Πάει απευθείας στο τελικό στάδιο, στο οποίο απαιτείται η παρουσίαση συμφωνίας με τους πιστωτές. Δηλαδή με τους απλήρωτους εργαζόμενους αφού οι τράπεζες δεν κατέθεσαν στην πρώτη δίκη και είναι θετικές στο "κούρεμα" των υποχρεώσεων της εταιρείας.
Η είδηση από τις  Τυπολογίες 
Θα καταθέσει και πάλι αίτηση ένταξης στο άρθρο 99 η “Χ.Κ.Τεγόπουλος” δήλωσε σήμερα στην 3ήμερη συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας. Μετά τις εκλογές, όπως ειπώθηκε.
 Η εργοδοσία δήλωσε ακόμη επιτρέπει την έκδοση του απεργιακού φύλλου με το όνομα “Ελευθεροτυπία” και δίνει ως και το Α.Φ.Μ για την έκδοση της. Στο ερώτημα του υπουργού Εργασίας Α. Ρουπακιώτη για το αν θα πληρώσει τα δεδουλευμένα για να ανοίξει επιτέλους η εφημερίδας, η αόριστη απάντηση ήταν μετά από 15 μέρες ίσως να είναι σε θέση η εταιρεία να δηλώσει αν θα πληρώσει ένα μισθό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: