mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν ο δημοσιογράφος χάσει την αξιοπρέπεια του

ΜΕΓΚΑ-ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟΛΥΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ, ΠΑΝΑΞΙΟΣ, ΙΚΑΝΟΣ.ΑΛΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ- ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ !

 Της Πόπης Χριστοδουλίδου (αναδημοσίευση από
 http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2011/09/blog-post_7159.html#more

 Ντρέπονται αλήθεια, αναρωτιέμαι, εκεί, στο Μέγκα, οι διευθυντάδες, οι αρχισυντάκτες, οι προϊστάμενοι; Πολύ φοβάμαι, πως όχι.
Όταν χάσει ο δημοσιογράφος την αξιοπρέπειά του , όταν εσκεμμένα παραπληροφορεί, κάθε μέρα ,τον ελληνικό λαό, υπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγαλοκαναλαρχών κι επομένως ,της σοσια-ληστρικής κυβέρνησης και του ΔΝΤ, το κάνει εν γνώσει του και δεν ντρέπεται. Απλώς... οικονομάει.
 Η Δήμητρα Σωτηριάδου , μια πολύ αξιόλογη δημοσιογράφος, ασυναγώνιστη στη δουλειά της , ασυναγώνιστη στα τηλεοπτικά, ακέραιος χαρακτήρας, έντιμος άνθρωπος και πάντα αγωνίστρια ήταν "κάστρο" απόρθητο μέσα , στο "Μέγκα " , φίλοι μου.
Το γράφω και το εννοώ! Δεν λύγισε ποτέ, δεν έβαλε νερό στο κρασί της, εργαζόταν δίπλα στον εργαζόμενο ελληνικό λαό και υπηρετούσε την αλήθεια και τα συμφέροντα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη. Δεν έκανε εκπτώσεις, η Δήμητρα , ούτε στην ακεραιότητά της, ούτε και στην αξιοπρέπειά της. Περήφανη, αγωνίστρια , υπερασπίστρια της αλήθειας , της έντιμης δημοσιογραφίας, των αδυνάτων!
Δεν επρόκειτο ποτέ να υπογράψει , η Δήμητρα Σωτηριάδου ατομική σύμβαση , με μείωση 15% στον μισθό της, που ήταν, απλώς η ΣΣΕ , που είχε, λόγω των πολλών ετών εργασίας της , στο δημοσιογραφικό λειτούργημα.



Ενοχλούσε η Δήμητρα τα σχέδια των πειθήνιων οργάνων των αφεντικών, των παρατρεχάμενων δουλικών των μεγαλοεπιχειρηματιών των βολεμένων ακριβοπληρωμένων δημοσιογράφων του Μέγκα ... Έναν από αυτούς, όταν ήμουν συνδικαλιστική εκπρόσωπος,. στο "Έθνος" , τον είχα συναντήσει, έξω από το γραφείο του Γιώργου Μπόμπολα, να...τρέμει ο φουκαράς, στο σαλονάκι, πριν μπει μέσα να δει το μεγάλο αφεντικό!( δεν θα γράψω το όνομά του, για να μην τον "φάνε", οι άλλοι...."ζωντανό", που συναντά... κρυφά, το μεγάλο αφεντικό) ....
 Πόσο ...ελάχιστοι είναι , αλήθεια, όλοι αυτοί μπροστά στις επαγγελματικές ικανότητες, στο ήθος και την ακεραιότητα, στο αγωνιστικό πνεύμα και στην ψυχή, την μεγάλη της φίλης μου, της Δήμητρας Σωτηριάδου ! Που να σε φθάσουν περήφανη, απροσκύνητη και γενναία Δημητρούλα μου τα"οργανάκια" αυτά, εκδοτών, καναλαρχών και κυβερνήσεων ;;;
 Ξυπνήστε, όμως, οι πολίτες, που ανοίγετε και βλέπετε την παραπληροφόρηση τους ! Ξυπνήστε κι οι συνάδελφοι στο Μέγκα όλοι, που και κάτω από τα 1.500, μικτά, μισθό θα κληθείτε να υπογράψετε την "θανατική σας καταδίκη"... Δηλαδή ατομική σύμβαση, με μείωση μισθού της τάξης του 15 η του 20% !!!
 Στο λεξικό, συνάδελφοι, ψάξτε το, υπάρχει και η λέξη ...ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ! Δημοσιογράφοι είμαστε. Την αλήθεια και τον πολίτη υπηρετούμε. Όχι τον μεγαλοεργολάβο, τον ΓΑΠ, το ΔΝΤ, την Ε.Ε και όσους προσκυνημένους τους εκπροσωπούν... Δήμητρα, νοιώθω βαθιά περηφάνια , που είσαι φίλη μου !

 Πόπη Χριστοδουλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: