mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Θα βγει άσπρος καπνός από την Ακαδημίας;

Σήμερα γινόταν από το πρωί στο γραφεία της ΕΣΗΕΑ η ύστατη απόπειρα για τη συγκρότηση προεδρείου. Συμφώνησαν σε αυτή τη συνεδρίαση οκτώ από τα 11 μέλη του ΔΣ και όλες οι παρατάξεις με εξαίρεση την Κίνηση Επαγγελματιών. Το αποτέλεσμα αυτό προέκυψε μετά από αλλεπάλληλες συνεδριάσεις και απίστευτα παρασκήνια.
Παρά το γεγονός ότι τα πρακτικά των συνεδριάσεων δεν δίνονται στη διάθεση των μελών του συνδικαλιστικού οργάνου ώστε να μάθουμε τι συμβαίνει, μόνο η ανάγνωση ορισμένων επιστολών, όπως αυτή της Νανάς Νταουντάκη για τα όσα γίνονται στο κτίριο της Ακαδημίας, φθάνουν.
Και ενώ περιμέναμε τα καλά νέα και είπαμε επιτέλους μπορεί να βγει και προεδρείο, μαθαίνουμε ότι ο Χρήστος Κυρίτσης "διέγραψε" εν μέσω της συνεδρίασης την Μαρία Αντωνιάδου από την παράταξη "Δημοσιογράφοι για τη δημοσιογραφία"!
Άντε να ανοίξουν επιτέλους τα στόματα να μάθουμε γιατί αυτή η έρμη ΕΣΗΕΑ δεν μπορεί να καταλήξει σε προεδρείο.

Υ.Σ Όποιοι δε βιάζονται να φέρουν το πλειοψηφικό σύστημα αντί της απλής αναλογικής θα πρέπει να αναλάβουν και την ευθύνη για το κύμα ρουσφετιών που θα υπερκαλύψει κάθε άλλη  συνδικαλιστική δράση. Δεν φταίει το εκλογικό σύστημα αλλά οι πολιτικές προσώπων και παρατάξεων...Μην τρελαθούμε κιόλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: