mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Έδωσε εντολή ο Πάγκαλος για σύλληψη μοντέρ!

φωτο: Μάριος Λώλος
αναδημοσίευση από http://katalipsiesiea.blogspot.com/ 

 Πριν από λίγο έγινε προσαγωγή μιας συναδέλφου μοντέρ κατόπιν εντολής του Πάγκαλου αυτοπροσώπως, επειδή η συνάδελφος υποτίθεται ότι έκανε κάποιον ...μορφασμό σε βάρος του!
Η προσαγωγή έγινε μπροστά σε συνδικαλιστικούς εκπροσώπους και η συνάδελφος κρατείται αυτή τη στιγμή στον προαύλιο χώρο της Βουλής, μέχρι να μεταφερθεί στο ΑΤ Συντάγματος. Λίγο νωρίτερα σε δυο του το ΑΠΕ έγραφε για ένταση έξω από τη Βουλή και για ένα τραυματία.

 Και το site των http://financialcrimesnews.blogspot.com/
 γράφει ότι οι εργαζόμενοι ποδοπατήθηκαν.

"Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε εργαζόμενους της ΕΡΤ. Ορισμένοι εργαζόμενοι ποδοπατήθηκαν και δέχθηκαν κλωτσιές από κρανοφόρους ενώ με κλούβες οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις κόντεψαν να πατήσουν εργαζόμενους, επιχειρείται η απομάκρυνση των διαδηλωτών από την είσοδο της Βουλής".

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως δεν θα επιτραπεί το κλείσιμο της κερδοφόρου ΕΡΤ λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι η δημόσια τηλεόραση δεν θα γίνει η Ιφιγένεια στα σχέδια της κυβέρνησης και της Τρόικας. Αυτά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΕΡΤ στη Βουλή κατά των μέτρων συρρίκνωσης.

Η ενημέρωση για τη συγκέντρωση από το Indymedia 

 *Περίπου 350 εργαζόμενοι της ΕΡΤ δέχτηκαν πριν από λίγη ώρα επίθεση από την αστυνομία στην αρχή της Βασ. Σοφίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο πεζοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος. Ένας συνάδελφος έχει τραυματιστεί από χτύπημα στο κεφάλι.
 * Τρεις είναι συνολικά οι τραυματίες. Ο συνάδελφος που δέχτηκε το χτύπημα στο κεφάλι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ένταση αυτή τη στιγμή σε συγκέντρωση των εργαζομένων της ΕΡΤ έξω από τη Βουλή, στο πλαίσιο της 4ωρης στάσης εργασίας (12-4 μμ) που έχουν κηρύξει για σήμερα η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΣΥ. Η αστυνομία απωθεί βίαια και απρόκλητα τους συγκεντρωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: