mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Κλείνει η ΕΡΤ εκτός ΕΤ-1 και 9,58!

Λοιπόν, τη Δευτέρα στην κρατική τηλεόραση οι εργαζόμενοι έχουν στάση εργασίας.
Από τις 8.00 μ.μ (άρα και το δελτίο της ΝΕΤ θα είναι εκτός αέρα) ως τις 11.00 το βράδυ.
Κάνοντας πράξη την απόφαση της γενικής συνέλευσης τους, "«ό,τι θέλει να κλείσει η Κυβέρνηση, οι εργαζόμενοι θα το συντηρούν ανοικτό», στη διάρκεια της στάσης εργασίας
θα λειτουργήσουν κανονικά η ΕΤ-1 και ο ραδιοφωνικός σταθμός "9,58" στη Θεσσαλονίκη. 

Καλό, πολύ καλό.


 Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Σήμερα Παρασκευή 16-09-2011 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων της ΕΡΤ στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου. Η Γενική Συνέλευση συγκλήθηκε από την ΠΟΣΠΕΡΤ και τα Σωματεία μέλη της σε συνεργασία με την ΠΟΕΣΥ. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις προκειμένου να αντιμετωπίσει την απειλούμενη συρρίκνωση της ΕΡΤ και την απόλυση, δια τις μεθόδου της εφεδρείας , των εργαζομένων. Η ΠΟΣΠΕΡΤ θα προχωρήσει σε μια σειρά κινητοποιήσεων , αρχίζοντας με στάση εργασίας τη Δευτέρα 19-09-2011 και κατά τις ώρες 18.00 έως 23.00.

 Η ένταση του αγώνα των εργαζομένων θα κλιμακώνεται και θα καθορίζεται μέσα από τις αποφάσεις της ΠΟΣΠΕΡΤ και των αρμόδιων οργάνων .
 Οι Γενικες Συνελεύσεις είναι διαρκείς.
 Αποφασίστηκε, την ώρα της απεργίας να βγαίνουν μόνο απεργιακά δελτία ειδήσεων. 
 Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι «ό,τι θέλει να κλείσει η Κυβέρνηση, οι εργαζόμενοι θα το συντηρούν ανοικτό».
 Έτσι ενώ θα υπάρχουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις αυτές δεν θα ισχύουν για την ΕΤ1, και τον 95,8 Ραδιοφωνικό Σταθμό στη Θεσσαλονίκη, που η Κυβέρνηση μεθοδεύει να καταργήσει, μέχρι να αποφασιστεί από τα Συνδικαλιστικά Όργανα και την ΠΟΣΠΕΡΤ κάτι διαφορετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: