mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ή μας δουλεύουν ή μας...δουλεύουν

Πριν ασχοληθούμε στα σοβαρά με τα πολλά και ποικίλα δημοσιεύματα για την "κρίση" στον Τύπο και την αναγκαία "αναδιάρθρωση" που προτείνουν τα στελέχη, μια μόνο απορία μας. Το "Βήμα" δημοσιεύει άρθρο του διευθυντή του Π. Καψή για τις αλλαγές που έρχονται, τα καλά νέα της "μετακόμισης" στο Internet. Πριν καν αγοράσουν οι πελάτες της την εφημερίδα, το άρθρο του ήταν αναρτημένο (δωρεάν για όλους) στο real.gr. Γιατί λοιπόν να αγοράσω την εφημερίδα του; Μικρή σημείωση. Το ίδιο site δεν αναρτά την ύλη της Real στο Διαδίκτυο!

1 σχόλιο:

Menelaos K. είπε...

"Πριν καν αγοράσουν οι πελάτες της την εφημερίδα, το άρθρο του ήταν αναρτημένο (δωρεάν για όλους) στο real.gr. Γιατί λοιπόν να αγοράσω την εφημερίδα του;"

Είναι απλό. Εσύ, που γνωρίζεις να κινείσαι στον χώρο του Διαδικτύου, δεν θα αγοράσεις την εφημερίδα. Αν ο κ. Καψής θέλει να διαβάζεις το πρωτότυπο άρθρο του στο μέσο που δημοσιεύεται για πρώτη φορα θα πρέπει να σου το προσφέρει με ένα απλό και άμεσο τρόπο. Οι μεταχρονολογημένες αναρτήσεις στον ιστότοπο (βράδυ Κυριακής) δεν έχουν καμία τύχη πλεον.


"Μικρή σημείωση. Το ίδιο site δεν αναρτά την ύλη της Real στο Διαδίκτυο!"

Κλασική μικροπρεπής και δειλή τακτική Κουρή.