mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Καταδικασμένος, χουντικός πίσω από τη ΝΔ στο νέο τεύχος του HOT DOC

Χαμός γίνεται από χθές το απόγευμα στα social media με την αποκάλυψη του HOT DOC. Και ενώ το πρωθυπουργικό γραφείο βρίσκει χρόνο να κάνει σοβαρή επέμβαση λογοκρισίας στο περιοδικό του Unfollow, δεν βρίσκει χρόνο να απαντήσει στα επίμονα ερωτήματα και τα στοιχεία που παραθέτει το HOT DOC.Αλλά είπαμε, αυτή η πρωθυπουργική ομάδα της επικοινωνίας με τα ΜΜΕ παρεμβαίνει μόνο κατασταλτικά. 

Γράφει το HOT DOC:
 <<Σοβαρό θέμα ηθικής τάξης και Δημοκρατίας προκύπτει από τις αποκαλύψεις του νέου τεύχους του HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη στα περίπτερα. Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, ο πρόσφατα διορισμένος διευθυντής της ΝΔ, (διευθυντής του Γραμματέα του κόμματος Μ Κεφαλογιάννη), είναι Χουντικός. Ο διευθυντής του κόμματος Ηλίας Φιλιππακόπουλος, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά βαρύνεται με δράση ενάντια στους φοιτητές του Πολυτεχνείου την εποχή των Συνταγματαρχών. Υπήρξε πρόεδρος των διορισμένων από τη Χούντα φοιτητικών συλλόγων>>. 
Αποκαλύπτεται έτσι το αόρατο νήμα που συνδέει τη στρατηγική της έντασης που ακολουθεί η κυβέρνηση αλλά και το χάϊδεμα των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση Σαμαρά. 
Στα άλλα θέματα του περιοδικού
Ο Χρήστος Πάχτας, ο υπουργός που ξέθαψε και δώρισε το χρυσό της Χαλκιδικής
Το θαύμα του Γερουλάνου
Γηροκομείο Αθηνών
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι για τις εκλογές στην Ιταλία
Στα ΜΜΕ "Τι έχουν πάθει οι δημοσιογράφοι και δεν μιλάνε;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: