mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο "διορισμένος" Σόμπολος κατήγγειλε τον "υπάλληλο" στον ΕΔΟΕΑΠ

Πολλοί έγραψαν  πως στην ομιλία του στη γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ ο Πάνος Σόμπολος, εκεί που πρότεινε "συγκρότηση ΔΣ στον ΕΔΟΕΑΠ από προσωπικότητες", κατήγγειλε τον υποψήφιο της ΕΣΗEΜΘ Π.Νεστορίδη ότι ήταν μισθοδοτούμενος από τον ΕΔΟΕΑΠ.
Ξέχασε όμως να αναφέρει πως ο ίδιος είναι διορισμένος από την κυβέρνηση στη θέση του αντιπροέδρου του ΕΤΑΠ ΜΜΕ! Σε ένα οργανισμό, ασφαλιστικό ταμείο των ΜΜΕ βέβαια, αλλά δημοσίου δικαίου, δηλαδή με διορισμένη διοίκηση. Ανέφερε πως ο Π.Νεστορίδης παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ αλλά δεν είπε αν ο ίδιος έχει παραιτηθεί από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ.
Και ορισμένα ερωτήματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία.
-Γιατί δόθηκαν δυο παρατάσεις για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων σήμερα, μετά τις 5.00 το απόγευμα;
-Έγινε συνάντηση εκπροσώπων τριών συνδικαλιστικών παρατάξεων με θέμα την πρόταση Σόμπολου για προεδρείο προσωπικοτήτων και τις επικείμενες εκλογές για το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ;
- Υπάρχουν ασυμβίβαστα διαφόρων τύπων και ειδών στις υποψηφιότητες;

Φαίνεται πως αυτό που αποκάλυψε ο παραιτηθείς πλέον από τη θέση του προέδρου του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, Κώστας Τσουπαρόπουλος στη γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ, ό,τι δηλαδή συγκροτήθηκε επιτροπή από πρώην και νυν προέδρους ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ και ΕΤΑΠ ΜΜΕ για να συναντήσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, κινητοποιεί τις συμμαχίες προς κάποιες πολύ συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: