mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μπλόκαρε ο Λυμπέρης πλειστηριασμό!

Η ανακοπή του Αντώνη Λυμπέρη
(Αναδημοσίευση από το  toxrima.gr

“Ευχαριστήριο” μήνυμα έστειλαν οι απλήρωτοι απολυμένοι στον Αντώνη Λυμπέρη, “γιατί κρατάει τον λόγο του και κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε στην επιστολή του προς τους εργαζόμενους”. Οι πρώην εργαζόμενοι στις Εκδόσεις Λυμπέρη, με νέα ανακοίνωσή τους στηλιτεύουν τη στάση του “χρεοκοπημένου” μεγαλοεκδότη να “φρενάρει” τον πλειστηριασμό δεσμευμένου χαρτιού, από τον οποίο θα μπορούσαν να εισπράξουν μικρό μόνο μέρος των μεγάλων οφειλών που έχουν από τον Α. Λυμπέρη.
Συγκεκριμένα αναφέρουν τα εξής:

“Μας είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μας εξοφλήσει αυτά που μας χρωστάει. Και πράγματι, σήμερα, τρεις (3) μήνες μετά την απόδρασή του από την εταιρεία, και ενώ μας οφείλει ακόμα τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις μας, φρόντισε μέσω των δικηγόρων του, για λόγους εκδίκησης προς εμάς, να σταματήσει τον πλειστηριασμό του προς ανακύκλωση χαρτιού δύο ώρες πριν από την έναρξή του. Από τον πλειστηριασμό αυτό, μάλιστα, ο καθένας από εμάς τους 159 απλήρωτους εργαζόμενους θα έπαιρνε ένα πολύ μικρό ποσό.
Ευχαριστούμε πολύ κύριε Αντώνη Λυμπέρη και κυρία Έλενα Μακρή-Λυμπέρη! Αυτά που μας δίνετε είναι πραγματικά πολύ περισσότερα από χρήματα. Είναι μαθήματα ζωής”!

Δεν υπάρχουν σχόλια: