mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012, μέρος 1ον: Η τρελή χαρά των media

Τα πολιτικά συμπεράσματα ανήκουν στους πολιτικούς. Τα αποτελέσματα όμως των εκλογών έχουν και τις μιντιακές προεκτάσεις τους. Πέρα από τα καταφανή:
-Τα νεύρα και την ανησυχία των "κορυφαίων" υποστηρικτών της πολιτικής των μνημονίων(μαύρες πλερέζες στον αέρα TV και ραδιοφώνου-και πως φαινόταν!στα όρια του γελοίου)
- Την ολοκληρωτική ήττα των Μέσων και των "δημοσιογράφων" που επέλεξαν με πάθος και επιμονή τη χειραγώγηση των πολιτών στο άρμα της pax europa ολοκληρωτικής νεοφιλελεύθερης πολιτικής
- το ξεγύμνωμα Μέσων και δημοσιογράφων που όλο το προηγούμενο διάστημα όχι μόνο δεν άκουγαν την κοινωνία και τους ανθρώπους αλλά προσπαθούσαν να επιβληθούν με τη δύναμη της μιντιακής λειτουργίας τους.
Αυτά είναι τα καταφανή. Στα άλλα, τα μη ορατά, προκύπτουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες επισημάνσεις.
-Τα media όπως και τα μέτρα μνημονίων δύσκολα θα σωθούν ως επιχειρήσεις με άμεσες οικονομικές στηρίξεις (τραπεζών, φορέων, κομμάτων...)
-Τα media είναι όσο ποτέ αναγκαία στο παραπαίον σύστημα για να περάσει η ιδεολογία και ο στόχος τους (όποτε κι αν συγκεκριμενοποιηθεί) ή στα ξεχωριστά συστήματα συμφερόντων, οικονομικών και πολιτικών...
Με άλλα λόγια, η χαρά των media
Η μελανή σελίδα της χθεσινής βραδιάς για τα Μέσα και τους ανθρώπους της;
Ο,τι υπήρξαν ελάχιστοι που δεν υπάκουσαν στην εντολή των φασιστών να σηκωθούν όρθιοι στην είσοδο του αρχηγού.
Κατάπτωση, κατρακύλα, δείγμα για το μέλλον; η επιλογή όλων των άλλων να υπακούσουν στην πρώτη εντολή των φασιστών στα ΜΜΕ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: