mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Η ώρα των αποφάσεων, των επιλογών για τους δημοσιογράφους*

*Για να μην λέμε ως δικαιολογία στον εαυτό μας πάλι, πως η ΕΣΗΕΑ (δηλαδή 11 εκπρόσωποι του κλάδου) δεν μας δίνουν σημασία, αποφασίζουν μόνοι τους, κ.λ.π., κ.λ.π.


Την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ.

Θέματα:

1. Κρίση στον Τύπο 
2. Απεργιακές κινητοποιήσεις
Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει στάση εργασίας όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής, για την ίδια ημέρα, Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Υπενθυμίζουμε ότι για την πραγματοποίηση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης χρειάζεται να προσέλθουν περίπου 1.500 συνάδελφοι.

Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες, που είναι άνεργοι ή βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση με την καταβολή του ποσού των 5 ευρώ. Το Διοικητικό Συμβούλιο κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί, δηλώνει ότι το ποσό αυτό για λογαριασμό των συναδέλφων θα καταβληθεί από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας της Ενώσεως.

Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες, που απασχολούνται με ΔΠΥ αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση με την καταβολή προκαταβολής 20 ευρώ, έναντι των οφειλομένων συνδρομών τους.


Συνάδελφοι-συναδέλφισσες, όλοι την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 στις 11.00 π.μ. στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL».

H παρουσία σας δυναμώνει τη φωνή μας και ενισχύει τους αγώνες μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: