mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Θέλουν πίσω το Alter και κάποιοι θα ανοίξουν την Κερκόπορτα για αυτό

Αποκαλυπτική η παρέμβαση του εκπροσώπου των συντακτών Βασίλη Τζήμτσου για τις εξελίξεις στο Alter. Μετά τη μετάδοση του "απεργιακού" δελτίου με δηλώσεις των συνδικαλιστών, οι εργαζόμενοι μαθαίνουν πως ορισμένοι θα επιμείνουν να παραδοθεί τ κανάλι πίσω στην ιδιοκτησία με δέλεαρ, ένα μισθό. (ήταν που θα έκλεινε το κανάλι ο ιδιοκτήτης...)

Ο Εφιάλτης ήταν Έλληνας... 
 Του Βασίλη Τζήμτσου, εργασιακός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων "Άλτερ" 

 Ο Εφιάλτης ήταν αρχαίος Έλληνας γιος του Ευρυδήμου. Όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε στον Ξέρξη και του υπέδειξε τη στενή διάβαση που έφερνε από το όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες και ανέλαβε να οδηγήσει από κει τους Πέρσες για να χτυπήσουν έτσι από τα νώτα τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα. Το Μπουρνάζι δεν είναι Θερμοπύλες. Ο νοών νοείτω...
 ΥΓ Και για όσους δεν κατάλαβαν ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Άλλο πράγμα να λειτουργείς ως υπάλληλος του αφεντικού (βοηθώντας το αφεντικό) και άλλο ως δημοσιογράφος (βοηθώντας τους συναδέλφους σου).
ΥΓ2 Κάθε ...πρόβατο οδηγείται μόνο του στη...σφαγή. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους "Πειρατικούς", μέλη του πληρώματος και συνταξιδιώτες, για τη συμπαράσταση όλο αυτό το διάστημα στον αγώνα μας στο "Άλτερ".

Και ο περαιτέρω σχολιασμός των τεκταινόμενων στο
http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2012/01/blog-post_1007.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: