mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Επιχείρηση ΕΕΤΤ στον Υμηττό. Τυχαίο; Δεν νομίζω

Λίγες μόλις μέρες μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης για τους ραδιοφωνικούς χάρτες, τις διακηρύξεις για αλλαγή του θεσμικού πλαισίου στα ΜΜΕ σε πολλά επίπεδα και την ανακοίνωση του απολογισμού έργου της ΕΕΤΤ, συνεργεία της αρχής ανέβηκαν στον Υμηττό και κατέβασαν τις παράνομες κεραίες ραδιοφωνικών σταθμών. Η επιχείρηση "ευταξία" έκλεισε τους σταθμούς Hot, On Air 104,4 του δήμου Αθηναίων, Κρήτη FM 87,5, Ράδιο Αστυ 90,6 / Φλόγα 95,8 / Free 98 (Liquid 98) / 99,8 fm / FM1 101,6 / Top fm Πειραιά 102,8 / Στυλ 104,8 / Digital 104,2. Πηγη ρεπορτάζ:(http://hellastv.blogspot.com/)
Όπως επίσης διαβάσαμε στο ίδιο ιστολόγιο η Βουλή παραχωρεί τη συχνότητα 106,7 που της είχε παραχωρηθεί με νόμο για τη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, στο Φιλία της ΕΡΑ ο οποίος εκπέμπει μόνο στα Μεσαία. Προφανώς η πράξη αυτή θα είναι με τις "ευλογίες" της ΕΕΤΤ.

Μήπως η ΕΕΤΤ βάζει πόδι στο χώρο των ΜΜΕ, παίρνοντας ολοένα και περισσότερες αρμοδιότητες; Μήπως όλα έχουν την εξήγηση τους στο βάθος των επαφών και αλλαγών που κυοφορούνται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: