mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Εκτός ΕΡΤ και ο Τζ. Καλημέρης

Συναινετικά λένε οι δυο πλευρές ότι έληξε η συνεργασία του Τζ. Καλημέρη με την ΕΡΤ. Για το θέμα γράφουν  οι http://www.paron.gr/typologies/

Ο χορός των παραιτήσεων στην Αγία Παρασκευή συνεχίζεται. Ο Τζόνι Καλημέρης αποχωρεί για δεύτερη φορά από την ΕΡΤ. Χθες το βράδυ υπέβαλλε την παραίτησή του, ακολουθώντας το δρόμο του Γιώργου Γαμπρίτσου.



Ο Τ. Καλημέρης ο οποίος πέρασε σχεδόν από όλες τις θέσεις διοίκησης της ΕΡΤ (γενικός διευθυντής τηλεόρασης, ειδικός σύμβουλος, προεδρεύων μέλος του ΔΣ) μάλλον αισθανόταν πολύ μόνος , πλέον στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, και πολύ μακριά από τις επιλογές της διοίκησης. Πρόκειται για μια σημαντική απώλεια για την ΕΡΤ, που έχει αντίκτυπο και στον Παύλο Γερουλάνο, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα από την παραίτηση του Χ. Παναγόπουλου και την ανάληψη των καθηκόντων του Γ. Γαμπρίτσου, ο Τ. Καλημέρης είχε το ρόλο του συνδετικού κρίκου. Η πλευρά της κυβέρνησης κάνει λόγο για “ένα κύκλο που ολοκληρώθηκε” και αναζητεί νέο πρόσωπο που θα αναλάβει το ρόλο των ειδικών καθηκόντων του Τ. Καλημέρη. Για την ιστορία ο Τ. Καλημέρης είχε υποβάλει την πρώτη του παραίτηση μετά το μαύρο που έπεσε στην πρώτη μέρα των Ολυμπιακών αγώνων, στη διοίκηση Στάγκου και επανήλθε στη συνέχεια , επί διοικήσεως Παναγόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: