mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Φασισμός και "λευκά κολάρα", το νέο ντοκιμαντέρ της ομάδας Debtocracy

Το πείραμα παραγωγής ερευνητικού ντοκιμαντέρ συνεχίζεται με την παραγωγή του τρίτου ντοκιμαντέρ από τους δημιουργούς του Debtocracy και τουCatastroika.  

Το ντοκιμαντέρ θα αναζητήσει τις βαθύτερες διασυνδέσεις της άκρας δεξιάς και του φασιστικού παρακράτους με τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ από την Ιταλία και τη Γερμανία του ’30 μέχρι την Ελλάδα της κατοχής, της δικτατορίας και του σήμερα.
Το ντοκιμαντέρ θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες και θα είναι όπως πάντα διαθέσιμο δωρεάν για ελεύθερη χρήση και αναμετάδοση. Και όπως μας ενημερώνουν οι δημιουργοί του, την  Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 20:30, θα παρουσιάσουν τον τίτλο και το πρώτο διαφημιστικό video του νέου ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν σε σχέση με τον φασισμό και την οικονομία.
Η γιγάντωση των ακροδεξιών και νεοναζιστικών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη και η διατήρηση των ιδιαίτερα υψηλών ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι η μάχη με το φασισμό μόλις ξεκίνησε.
Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν το Debtocracy και το Catastroika, τα οποία μεταδόθηκαν στο Ιντερνετ και παρουσιάστηκαν σε χιλιάδες δημόσιες προβολές και σε τηλεοπτικούς σταθμούς από την Ιαπωνία μέχρι τη Λατινική Αμερική.
Τo Debtocracy και το Catastroika αποτέλεσαν δυο από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα πειράματα χρηματοδότησης από το κοινό, στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη. Το ίδιο μοντέλο θα χρησιμοποιηθεί και στο τρίτο ντοκιμαντέρ. 
Ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά ότι δεν θα δεχθούμε χρήματα από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα και ζητάμε από τους θεατές μας να ενισχύουν οικονομικά την παραγωγή μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του ντοκιμαντέρ, που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 20:30.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Café Floral, στην πλατεία Εξαρχείων και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα info-war.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δημιουργούς και τις προηγούμενες παραγωγές της Infowar productions αλλά και τα σχόλια διεθνών μέσων ενημέρωσης όπως ο Guardian, το Al Jazeera, η Die Zeit και το Nation επισκεφθείτε τη σελίδα μας www.infowarproductions.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: