mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Σήμερα η παρουσίαση του ντοκιμαντέρ για το φασισμό και την οικονομία από την ομάδα του Catastroika

Σήμερα στις 8.30 το απόγευμα στο Café Floral στα Εξάρχεια γίνεται η παρουσίαση του νέου ντοκιμαντέρ με θέμα το φασισμό και την οικονομία από τους δημιουργούς του Debtocracy και του Catastroika.
Όπως γράφει ο Άρης Χατζηστεφάνου εκ μέρους της ομάδας παραγωγής, στην ιστοσελίδα του 
<<Με την παρουσίαση του τίτλου ξεκινά και η εκστρατεία χρηματοδότησης της ανεξάρτητης παραγωγής.
Από το απόγευμα της Τετάρτης, στις 20:30, ξεκινά επισήμως, η εκστρατεία μας για τη χρηματοδότηση του νέου ντοκιμαντέρ για τον φασισμό που ετοιμάζει η ομάδα τουDebtocracy και του Catastroika..
Μαζί με τον τίτλο, το site και το πρώτο διαφημιστικό μας video θα παρουσιάσουμε τους νέους χορηγούς επικοινωνίας… για τους οποίους είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.
Θεωρώντας ότι η μάχη με το φασισμό μόλις ξεκίνησε στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη, το ντοκιμαντέρ αναζητά τις βαθύτερες διασυνδέσεις της άκρας δεξιάς και του φασιστικού παρακράτους με τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ από την Ιταλία και τη Γερμανία του ’30 μέχρι την Ελλάδα της κατοχής, της δικτατορίας και του σήμερα.
Το ντοκιμαντέρ θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες και θα είναι όπως πάντα διαθέσιμο δωρεάν για ελεύθερη χρήση και αναμετάδοση. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν το Debtocracy και το Catastroika, τα οποία μεταδόθηκαν στο Ιντερνετ και παρουσιάστηκαν σε εκατοντάδες δημόσιες προβολές και σε τηλεοπτικούς σταθμούς από την Ιαπωνία μέχρι τη Λατινική Αμερική.

Τo Debtocracy και το Catastroika αποτέλεσαν δυο από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα πειράματα χρηματοδότησης από το κοινό, στην Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη. Το ίδιο μοντέλο θα χρησιμοποιηθεί και στο τρίτο ντοκιμαντέρ. Ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά ότι δεν θα δεχθούμε χρήματα από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα και ζητάμε από τους θεατές μας να ενισχύουν οικονομικά την παραγωγή μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του ντοκιμαντέρ, που επίσης θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 20:30.

Για άλλη μια φορά η παραγωγή εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα καθώς ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε χρήματα από εταιρείες ή πολιτικά κόμματα. Όλος ο προϋπολογισμός των ντοκιμαντέρ μας καλύπτεται από τους θεατές και από ενώσεις εργαζομένων, φοιτητών κ.α που θα μπορούν να συνεισφέρουν μόλις παρουσιάσουμε τη νέα μας ιστοσελίδα.

<<Το ταξίδι μας, όπως σας έχουμε ήδη πει, θα μας φέρει από το Μιλάνο του Μουσολίνι και τη Νυρεμβέργη του Χίτλερ στην Ελλάδα της κατοχής του εμφυλίου, της δικτατορίας αλλά και του μνημονίου. Κυρίως όμως θα μας φέρει στα μέρη όπου απλοί άνθρωποι σαν εμάς κατάφεραν να τσακίσουν το φασισμό>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια: