mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Καμία πριμοδότηση σε εργαζόμενους της ΕΡΤ για τη ΝΕΡΙΤ

Όχι ό,τι δεν το γνωρίζαμε αλλά έχει μια αξία όταν ο αρμόδιος υφυπουργός Δ.Τ δηλώνει πως για τις (λίγες) προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ, όταν με το καλό ανακοινωθούν, δεν θα υπάρχει καμία πριμοδότηση για τους παλιούς εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Το δήλωσε σε συνέντευξη του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Είπε ο Π. Καψής:
"Η ΝΕΡΙΤ θα φτιαχτεί από την αρχή. Δεν θα υπάρξει πριμοδότηση σε πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ. Πάμε να φτιάξουμε μια τηλεόραση που θα λειτουργεί σε αξιοκρατικές βάσεις, εκεί έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος όλοι. Εκείνο που ισχύει από την άλλη πλευρά είναι ότι η ΕΡΤ είχε πολύ καλά στελέχη και ασφαλώς πολλά από αυτά θα πρέπει να είναι στη νέα ραδιοτηλεόραση, αλλά αυτό θα κριθεί αξιοκρατικά".
Εκεί ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν τα στελέχη της EBU στην Ελλάδα για να δώσουν τις δικές τους προτάσεις για το σχεδιασμό και την οργάνωση της ΝΕΡΙΤ.
Εμείς πάλι γνωρίζουμε πως η ΕΒU "καίγεται" για την τηλεοπτική κάλυψη των οργάνων της Ε.Ε κατά τη διάρκεια του 6μηνου της Ελληνικής Προεδρίας. Και το πρώτο ερώτημα είναι: Ποια ακριβώς δημόσια ραδιοτηλεόραση θα την καλύψει;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: