mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Έβαλε τέλος στη ζωή της εργαζόμενη της ΕΡΤ 3. Δεν ήταν αριθμός, ήταν μια ζωή

<<
Η ΕΡΤ3 σήμερα Πενθεί το χαμό μίας υπέροχης συναδέλφου. Έβαλε τέλος στη ζωή της. Δεν ήταν ΑΡΙΘΜΟΣ! Είχε Ονοματεπώνυμο κ' Ψυχή. >>


Ένας μετά τον άλλο οι υπουργοί της τροϊκανής κυβέρνησης βουτάνε τα χέρια τους στο αίμα εργαζομένων. "Αυτοκτόνησε απολυμένη εργαζόμενη της ΕΤ3" διαβάζουμε στο http://www.alterthess.gr/
Ένας ακόμη <<αριθμός>> στα ντεφτέρια του Γκίκα Μάναλη με τους απολυμένους της ΕΡΤ. Άλλος ένας <<αριθμός>> στις τροϊκανές δεσμεύσεις του Γιάννη Στουρνάρα. Άλλος ένας <<αριθμός>> στις λίστες Παντελή Καψή. "Θυσίες" με αίμα στο βωμό του υπερπλουτισμού των λευκών κολλάρων του καπιταλισμού, οι "αναπόφεκτες απώλειες" στο βωμό των εγχώριων υπαλλήλων τους στην Ελλάδα που τρέμουν μήπως και χάσουν το δικό τους μισθουλάκο.
Σήμερα και η ΕΡΤ απέκτησε το δικό της νεκρό. Η απολυμένη εργαζόμενη της ΕΡΤ 3 δεν ήταν αριθμός, ήταν μια Ζωή...

Η είδηση από το alterthess.gr

Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες το βράδυ απολυμένη εργαζόμενη του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης. Πρόκειται για διοικητική υπάλληλο η οποία εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη δημόσια τηλεόραση.

Η 46χρονη προέβη στο απονενοημένο διάβημα στις 22:33. Πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Περδίκα. Σε λίγα λεπτά στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα όμως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη εκπνεύσει. Ήταν μία από τους εκατοντάδες εργαζόμενους που έμειναν στο δρόμο μετά το ξαφνικό λουκέτο στην ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: