mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Το λουκέτο στην ΕΡΤ να γίνει ο επιθανάτιος ρόγχος της άθλιας συγκυβέρνησης

Το λουκέτο στην ΕΡΤ να γίνει ο επιθανάτιος ρόγχος τους

Πρωτοβουλία για την Ανατροπή   

Η άθλια τρικομματική κυβέρνηση, οι εντολοδόχοι της τρόικας (ΕΕ - ΕΚΤ – ΔΝΤ) και των ντόπιων νταβατζήδων των ΜΜΕ και της πάμφθηνης εργασίας, κτύπησαν! Με τον πλέον κυνικό τρόπο ανακοίνωσαν το λουκέτο στην ΕΡΤ πετώντας στο δρόμο 2.650 εργαζόμενους και κλείνοντας τη δημόσια τηλεόραση. Αυτό είναι το «success story» του Σαμαρά και των κυβερνητικών κολαούζων Βενιζέλου – Κουβέλη. «Αποφασίζουμε και διατάσσουμε» και έτσι διαλύουμε τη δημόσια τηλεόραση, στραγγαλίζοντας το δικαίωμα του λαού στην ενημέρωση και πληροφόρηση. Στόχος τους; Μια μικρή και φθηνή ΥΕΝΕΔ, με απόλυτο έλεγχο του τι θα μεταδίδεται.
Η επίθεση της κυβέρνησης στην ενημέρωση και στους μαχόμενους εργαζόμενους των ΜΜΕ είναι μετωπική. Μετωπική πρέπει να είναι και η αντίδραση. Για μια πραγματική δημόσια τηλεόραση, στα χέρια των εργαζομένων και στην υπηρεσία των λαϊκών συμφερόντων και αναγκών.
Απεργιακός αγώνας όλων των εργαζόμενων στα ΜΜΕ.
Συμπαράταξη όλων των κλάδων, όλων των συνδικάτων για να γίνει το λουκέτο στην ΕΡΤ ο επιθανάτιος ρόγχος της άθλιας συγκυβέρνησης, για να ανατραπεί η χούντα κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: