mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Διαρκής απεργία σε όλα τα ΜΜΕ-ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο

Τα ΜΑΤ παρατάχθηκαν στο ραδομέγαρο. Οι δημοσιογράφοι που συνεχίζουν την απεργιακή ενημέρωση μέσω διαδικτύου και πολλών διαδικτυακών ιστοσελίδων που αναμεταδιδουν, καλούν σε συγκέντρωση στο ραδιομέγαρο.
Οι συνδικαλιστικές ομοσπονδίες αποφάσισαν διαρκείς 24ωρες απεργίες σε όλα τα ΜΜΕ από σήμερα. Το επιτελείο Σαμαρά φέρνει κατεπείγον νομοσχέδιο για το άνοιγμα ενός κρατικού-κυβερνητικού καναλιού για να κατευνάσει τους δικούς του που τους υπόσχεται επαναπρόσληψη. Η ΕΡΤ είναι πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο. Δεν πρόκειται για ακόμη 2.900 απολύσεις, δεν πρόκειται για κλείσιμο ενός δημόσιου φορέα.
Μόνο οι ναζί του Χίτλερ έκλεισαν στην Ελλάδα την κρατική τηλεόραση. Το έκανε ο Σαμαράς με την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής χθές. Αυτό είναι το γεγονός που αντιμετωπίζει η χώρα και οι πολίτες, αυτό είναι το θέμα που αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι. Στην επιχείρηση σόκ και δέος, ο Αντώνης Σαμαράς και τα κόμματα που ακόμη στηρίζουν τη συγκυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, υπογράφουν την είσοδο της χώρας στα χουντοκρατούμενα κράτη. Η τυπική τους δημοκρατία κατέρρευσε και επίσημα.

Η ανακοίνωση των συνδικαλιστικών ομοσπονδιών

Μετά την πραξικοπηματική, σκοταδιστική και βάρβαρη παρέμβαση της τρικομματικής κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΠΟΕΠΤΥΜ αποφάσισαν διαρκή απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων, των τεχνικών και των διοικητικών υπαλλήλων σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Η απεργία σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη ΓΓΕ-ΓΓΕ, αρχίζει από τις 6:00 το πρωί, σήμερα, Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013.
Η απεργία σε όλα τα έντυπα μέσα, εφημερίδες και περιοδικά, αρχίζει από τις 6:00 το πρωί, της Πέμπτης, 13 Ιουνίου 2013.
Από την απεργία θα εξαιρεθούν τα μέσα που προβάλλουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Οι απεργίες των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης θα λήξουν μόνο όταν η κυβέρνηση πάρει πίσω τις πραξικοπηματικές αποφάσεις της, που φιμώνουν την ενημέρωση.
Τις απεργιακές συγκεντρώσεις και τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ περιφρουρούν οι εργαζόμενοι της ενημέρωσης και οι απεργιακές επιτροπές.
Σήμερα, Τετάρτη, στις δώδεκα το μεσημέρι, καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό στην κορύφωση της απεργιακής συγκέντρωσης, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: