mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η αναγκαιότητα απολύσεων στο "Ριζοσπάστη"

Γιατί απολύει ο "Ριζοσπάστης"; Κατά το ΚΚΕ γιατί αυτό είναι σήμερα ...αναγκαιότητα. Η οποία έγκειται στην ανάγκη να συνεχίσει η έκδοση του οργάνου του κομμουνιστικού κόμματος για την οποία το ΚΚΕ έλαβε την επώδυνη απόφαση γιατί έβαλε στόχο να ακούγεται η φωνή του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Οι απολύσεις στην εφημερίδα του "Ριζοσπάστη" όπως όλα δείχνουν θα είναι πολλές και θα αρχίσουν αμέσως. Αρχικά από μη μέλη του ΚΚΕ και με κριτήρια όπως αν υπάρχει άλλος άνεργος στο σπίτι, δυο εργαζόμενοι οικογένειας στην εφημερίδα, κ.λ.π. 
Πίσω από τις γραμμές των όσων αναφέρει ο "Ριζοσπάτης" σήμερα για να αιτιολογήσει το μαζικό κύμα απολύσεων στους φίλους του κόμματος και τους αναγνώστες της εφημερίδας, διαγράφεται η επόμενη φάση. Η μείωση των μισθών σε όλο το φάσμα των κομματικών δραστηριοτήτων του ΚΚΕ, από τα κομματικά στελέχη ως και την εφημερίδα.
Κι ενώ δίνονται απαντήσεις σε όσους βρήκαν την ευκαρία να επιτεθούν στο ΚΚΕ, όπως σημειώνει ο "Ρ", δεν αναφέρεται κάτι για τις πληροφορίες που επίσης διακινούνται για την πώληση της συχνότητας του τηλεοπτικού 902 TV σε γνωστό εφοπλιστή.
Η απάντηση του "Ρ" για τις απολύσεις στην εφημερίδα εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H EΣΗΕΑ τι λεει για ολα αυτα. Ως σημερα παντως για ολες τις απολυσεις σε ΜΜΕ του "Κ"ΚΕ, ειτε υπηρχε, ειτε δεν υπηρχε καταγγελια του απολυμενου, δεν εχει πει απολυτως τιποτα. Σαν να κλεινει πονηρα το ματι στον Περισσο και να τους λεει "προχωρατε εσεις και μην σας νοιαζει. Εμεις ειμαστε εδω για να σας καλυπτουμε..."