mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Λύνει τις ψηφιακές απορίες, προτείνει ψηφιακές λύσεις

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος του Digital TV Info, εορταστικό, χορταστικό και με πολλές προτάσεις για τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα στην τηλεόραση.
Το switch off στο Χορτιάτη ολοκληρώθηκε, 2,5 εκατομμύρια πολίτες βλέπουν πλέον μόνο ψηφιακή τηλεόραση.
Είναι έτσι; Τι προβλήματα αντιμετώπισαν οι πάροχοι δικτύου; Ποιος έχει την ευθύνη παρέμβασης στα προβλήματα;
Στο νέο τεύχος του περιοδικού τα πάντα για το switch off του Χορτιάτη. Και ακόμη αξιόπιστη σύγκριση και οικονομικές προτάσεις για πρόσβαση στην ψηφιακή τηλεόραση.
Ενόψει το Χριστουγέννων το Digital TV Info μείωσε την τιμή του, στα 3,90 ευρώ. Η ομάδα του περιοδικού πιστή στο στόχο της ενημέρωσης για ποιοτικούς και οικονομικούς δέκτες, συγκρίνει και τεστάρει 29 σετ δέκτη και κεραίας.
Στα θέματα της επικαιρότητας το αφιέρωμα στο τηλεοπτικό τοπίο της Ισπανίας, οι σελίδες media transmitter με το καυτό ψηφιακό ρεπορτάζ για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τον Χορτιάτη και το αφιέρωμα για τα δωρεάν προγράμματα μετατροπής και επεξεργασίας βίντεο.
Και ακόμη:
Σε πρώτη πανευρωπαϊκή προβολή, ο Παναγιώτης Μαλακούδης ξεσκονίζει τον νέο δέκτη VU+ Solo2, με τον νέο διπύρηνο επεξεργαστή της Broadcom που εκτοξεύει την ταχύτητα στα 1300MHz.
Η συνέχεια ανήκει και πάλι στους επεξεργαστές Broadcom, αλλά αυτή τη φορά με την μονοπύρηνη έκδοση των 500MHz, που φοράει ο νέος δέκτης ET4000 της Xtrend.
Το Card Sharing καλά κρατεί και ο Skybox F4 είναι γεννημένος για να ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπου δεν υπάρχει σύνδεση internet. Απλά χρειάζεται μια κάρτα SIM για την εισαγωγή της στην υποδοχή του δέκτη και φυσικά την ύπαρξη δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
Η δοκιμή της… ταράτσας, αυτό το μήνα αφορά τις δύο νέες επίγειες κεραίες της Alpha 5HD & 3D της Fracarro, με υψηλή απόδοση, ιδιαίτερο design και υψηλή απόδοση.
Εύκολα, γρήγορα και το σημαντικότερο αξιόπιστα, όπως έδειξε η δοκιμή, το νέο σύστημα Catline της Macab επιτρέπει τον διαμοιρασμό τηλεοπτικών σημάτων RF μέσα από δίκτυα UTP, ιδανικό για κεντρικές εγκαταστάσεις.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ειδικά για εφαρμογές σε κεντρικές εγκαταστάσεις ή σε αναμεταδότες είναι το σύστημα SQ SP02 Remoter Power, το οποίο ελέγχει μέσω δικτύου δύο τροφοδοσίες 220V, ενώ παρέχει δυνατότητα και αποστολής e-mail στο χρήστη, σε περίπτωση εμφάνισης προβλήματος.
Τα τεστ ολοκληρώνονται με το ξενοδοχειακό σύστημα SIRCH της Samsung το οποίο μέσω καλωδίου RF επιτρέπει τον αυτόματο προγραμματισμό όλων των τηλεοράσεων του δικτύου, ανάλογα με την εθνικότητα του πελάτη.

Μαζί με το Digital TV Info και το ένθετο περιοδικό  Security Report. Ως έξτρα προσφορά για τους συνδρομητές το περιοδικό προσφέρει ένα ετήσιο Ημερολόγιο 2013 για την ψηφιακή TV και τα Security Electronics.

Δεν υπάρχουν σχόλια: