mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Οι απλήρωτοι του Λαυρεντιάδη γίνονται νομικό ...επιχείρημα

"Λαυρέντη, κομμένο το δούλεμα" γράφει σήμερα στο fmvoice ο  Νίκος Μανεσιώτης.
Δίπλα στα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, δισεκ. ευρώ που διαπραγματευόταν ο επιχειρηματίας και οι αρμόδιοι, ας μην ξεχνάμε τους χιλιάδες απλήρωτους, απολυμένους, ξεκρέμαστους εργαζόμενους. 

Γράφει το site
"Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ μαζί του, τώρα που έπεσε. Η fmvoice.gr το έπραξε από τον Απρίλιο του 2010 όταν αποκαλύπταμε τα 120 εκατ. που διοχέτευσε στον πανίσχυρο τότε Λαυρεντιάδη ο Κολλίντζας, λίγο πριν μεταγραφεί στην Proton από την Attica.
Άλλωστε το… προνόμιο αυτό το διατηρούν αποκλειστικώς για τον εαυτό τους τα media της διαπλοκής. Αυτά που τα έπαιρναν χοντρά από τον μοναδικό επιχειρηματία που συναντούσε στην Αθήνα ο ΄Ακερμαν (η υπενθύμιση για να μην ξεχνάμε πόσο… εντιμότατοι είναι οι κύριοι του Βερολίνου και πόσο αθώοι για την ελληνική φούσκα της περιόδου 1997-2009)! Τα μέσα που τάιζε γιατί εμπιστευόταν το αντιδημοκρατικό μιντιακό καθεστώς, που κυβερνούσε δεκαπέντε χρόνια τον τόπο μας.
Όμως, με υποχρεώνει η προκλητική στάση του, που προσβάλει κάθε ελάχιστα νοήμονα άνθρωπο, όπως θεωρώ τον εαυτό μου. Όλα θα τα αντιπαρερχόμουν. Όταν όμως, σήμερα, κόπτεται και λυπάται για «τους χιλιάδες εργαζόμενους που θα μείνουν τώρα χωρίς δουλειά και αναρωτιέμαι για ποιον λόγο, σε αυτή τη δύσκολη για τη χώρα στιγμή, δεν θέλουν κάποιοι να επιστρέψουν στην Ελλάδα 160 εκατομμύρια ευρώ, που έχω δηλώσει από τον Ιούλιο ότι θέλω να καταβάλλω», ε, αυτή η προκλητική και υποκριτική τακτική του με υποχρεώνει να του θυμίσω: 

Για τη συνέχεια στο fmvoice.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: