mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Αφήστε με να ολοκληρώσω*

* Παρασκευή 23 Μαρτίου 

Για την αντιγραφή Ματίνα Παπαχριστούδη

Cut. Πως αλλάζουν ύφος και στόχευση τα δελτία της TV είναι να απορεί κανείς. Εκεί που φωνάζουν στο Mega φερ’ ειπείν για την απαίτηση της Λαγκάρντ να αποφασισθούν μισθοί Λετονίας, εκεί βγαίνει-τζά- ο Μανώλης Καψής και ζητά μισθούς Βουλγαρίας. Μας μπερδεψαν. Cut. Τη μια μέρα εξαπολύει μύδρους ο Γιάννης Πρετεντέρης. «Δεν θέλω άλλη προεκλογική έκπληξη. Να βγουν και να μας το πουν. Η ελληνική κυβέρνηση έχει συνομολογήσει αυτό το μοντέλο, μιας Ελλάδας που να φτωχαίνει και να γίνεται πολύ φτηνή με μισθούς Κροατίας, Σομαλίας και Μπαγκλαντές; Οφείλουν να μας το πουν τώρα πριν από τις εκλογές. Όχι άλλες εκπλήξεις. Cut. Και εκεί που αναρωτιόμαστε, βρε-βρε είδαν τις δικές τους μειώσεις μισθών και αποφάσισαν πως παιδί που δεν κλαίει δεν του δίνει η μάνα του φάι, ήρθε ο τηλε-σχολιαστής να βάλει να πράγματα στη θέση του. Ο Καψής ντε. Που ζήτησε μισθούς Λεττονίας για να επιζήσουν οι ..,τράπεζες. 
Όχι, όχι η Ελλάδα, είπε. Cut. Οπότε στο face book και το twitter εκδηλώθηκε «κίνημα» να δοθεί τώρα μισθός της Βουλγαρίας, ήτοι 123 ευρώ το μήνα στον Μ. Καψή για να μπορεί να σώσει-κι αυτός-τη χώρα. 
Cut. Η πρωινή-μεσημεριανή τηλεόραση ως συνήθως βέβαια έχει άλλα προβλήματα. Επηρεασμένη όμως από το καθεστώς περικοπών και φτωχοποίησης του θεάματος και των σόου παίρνει καθημερινά θέση. 
Cut. Να, η Ελένη Μενεγάκη δεν έχασε την ευκαιρία να λυπηθεί στον αέρα για τον κόσμο που δεν θα έχει δουλειά εξαιτίας της αναβολής του σόου του ΑΝΤ1 «Dancing with stars». Cut. Αλλά ποιος φταίει τηλεθεατή μου για αυτό; Ε, ποιος; Κάτι σόου γουμαν σαν τη Ζέτα Μακρυπούλια που δεν δέχθηκε μείωση των αποδοχών της. 
Cut. Όχι δεν το είπαν ευθέως στην «Ελένη» του Alpha. Μίλησαν όμως για το μήνυμα Κυριακού στο twitter που άφηνε κι αυτός γενικά αιχμές για τηλε-αστέρες που δεν δέχονται να μειώσουν το κασέ τους. Και έτσι υιοθέτησαν την εξήγηση Κυριακού ότι φταίνε οι αστέρες που δεν κάνουν πίσω για το καημένο το σόου που χάθηκε στις περικοπές... 
Cut. Θα έχουν άδικο μετά να ρωτήσουν οι τηλεθεατές αν η Ε. Μενεγάκη που δεν μιλά για τα δικά της συμβόλαια, έχει αποδεχθεί μεγάλη περικοπή στις δικές της αμοιβές; Cut.

(αναδημοσίευση από Παρασκευή &13)

Δεν υπάρχουν σχόλια: